Mάριος Πλούμπης: Ορατότης μηδέν!!
Τοπικά
08/05/2024

"Ο,τι θέλω κάνω και λογαριασμό δεν δίνω…"

Μιλάμε για τον δρόμο (μεγάλης κυκλοφορίας και διπλής κατεύθυνσης),που εξυπηρετεί το Νηπιαγωγείο,το Γυμνάσιο, τον Ναυτικό Όμιλο,παρακείμενο ξενοδοχείο,οικίες,την εκκλησία του Αγίου Γεωργίου και γενικά την πρόσβαση στην παραλία,δηλαδή τους συνδημότες μας,γονείς,παιδιά αλλα και τουρίστες.
Μέγιστος ο κίνδυνος οδήγησης,καθώς δυσκολεύονται να στρίψουν και ελλοχεύει ο κίνδυνος ατυχήματος,αφού η ορατότητα βρίσκεται στο ΜΗΔΕΝ, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για οδηγούς,για γονείς,παιδιά,ποδηλάτες και τουρίστες..... για πεζούς και ΑΜΕΑ,ούτε λόγος να γίνεται!!
Παρακαλώ να επιληφθούν ΑΜΕΣΑ οι Αρμόδιες Αρχές (Εισαγγελέας,Δήμος Κω,Διοικητής Τροχαίας),προβαίνοντας στις απαραίτητες ενέργειες και την έγγραφη ενημέρωση μας,σχετικά με την οριοθέτηση του δρόμου,με τα εμπόδια που έχουν μπει,με το θέμα της ορατότητας,για να μάθουμε και εμείς τι είναι νόμιμο και τι όχι,που θα αναζητηθούν ποινικές ευθύνες σε περίπτωση ατυχήματος αλλά και πιθανές ποινικές ευθύνες στον ιδιώτη που οριοθετεί ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ το δρόμο,με κάθε είδους επικίνδυνα υλικά όπως πανιά,σχοινιά,τσιμεντένιους σωλήνες αποχέτευσης,σίδερα, μεταλλικούς σωλήνες....
Τελικά, τα οφέλη του ενός είναι σημαντικότερα από την ασφάλεια και τη σωματική ακεραιότητα του κοινωνικού συνόλου;

ΥΓ. Για τον συγκεκριμένο δρόμο υπήρξε απόφαση ΑΜΕΣΗΣ ΑΝΑΚΛΗΣΗΣ των οικοδομικών πράξεων οικοδομικών εργασιών και η άδεια κρίθηκε ως ΚΑΚΩΣ ΕΚΔΟΘΕΙΣΑ,εντός του οικοπέδου με Κ.Μ. 2878 Γαιών Κω – Εξοχής, (αναρτητέα στο Διαδίκτυο).

Ευχαριστώ,
Πλούμπης Μάριος

Φωτογραφίες