Τον έψαχναν στη Γερμανία και συνελήφθη στην Κω
Αστυνομικά
02/07/2023

Στη φυλακή οδηγείται 28χρονος αλλοδαπός ο οποίος συνελήφθη στην Κω με ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης καθώς κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στη Γερμανία.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 28χρονος κατηγορείται ότι στις 22 Ιανουαρίου 2018 μαζί με άλλα δύο άτομα (αλλοδαπούς) βρίσκονταν στη Γερμανία και παρήγγειλαν μαριχουάνα προκειμένου να την πουλήσουν.

Οι τρεις άνδρες φέρονται να γνώριζαν ότι τα ναρκωτικά θα έρχονταν από πόλη της Γερμανίας και ζήτησαν από άλλους δύο αλλοδαπούς να τη μεταφέρουν από την Αυστρία. Πάντως ο 28χρονος αλλοδαπός που συνελήφθη στη χώρα μας, αρνείται κάθε ανάμιξη στην υπόθεση και χθες συνοδευόμενος από τον συνήγορό του κ. Μιχάλη Διάκο προσήχθη ενώπιον του αρμόδιου Εισαγγελέα Εφετών Δωδεκανήσου όπου και δήλωσε ότι δεν επιθυμεί την έκδοση του στις Γερμανικές αρχές για να δικαστεί γι’ αυτή την υπόθεση.

Έτσι έως ότου προσκομιστούν από τις Γερμανικές αρχές τα απαραίτητα έγγραφα για την υπόθεση ώστε να ασχοληθεί το Συμβούλιο Εφετών Δωδεκανήσου, ο 28χρονος αλλοδαπός κρατείται. Σημειώνεται πως την τελική απόφαση για την έκδοση του αλλοδαπού ή όχι πρόκειται να πάρει το Συμβούλιο Εφετών Δωδεκανήσου.