Μόνο για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας παραπέμφθηκε τελικά στη δικαιοσύνη, ο 39χρονος Τυνήσιος που κατηγορήθηκε για βιασμό στην Κω
Αστυνομικά
17/08/2023

Μόνο για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας παραπέμφθηκε τελικά στη δικαιοσύνη, ο 39χρονος Τυνήσιος που συνελήφθη μετά από καταγγελία που έκανε στην αστυνομία της Κω μία 19χρονη Γερμανίδα, αφού για το αδίκημα του βιασμού της, σχηματίστηκε άλλη δικογραφία με εμπλεκόμενους τρεις άγνωστους άνδρες.

Όπως είναι γνωστό, όλα ξεκίνησαν με την καταγγελία που έκανε ξημερώματα της Δευτέρας 14 Αυγούστου η 19χρονη αλλοδαπή στο Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλειδών Κω.

Όπως είπε στους αστυνομικούς το προηγούμενο βράδυ συναντήθηκε με τον 39χρονο από την Τυνησία και επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητοό του όπου εκεί ο αλλοδαπός άρχισε να τη χαϊδεύει ερωτικά.

Στη συνέχεια πάντα σύμφωνα με την καταγγελία , η κοπέλα μετέβη μαζί με τον Τυνήσιο στον χώρο όπου διαμένει, όπου συνάντησε άλλα τρία άτομα άγνωστα προς αυτήν, όπως είπε. Στο σπίτι η 19χρονη καταγγέλλει ότι αφού κατανάλωσαν αρκετή ποσότητα αλκοόλ ήρθαν σε συνουσία μαζί της.

 

Μετά την καταγγελία αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κω εντόπισαν και συνέλαβαν τον 39χρονο από την Τυνησία ο οποίος και παραπέμφθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κω κατηγορούμενος όμως μόνο για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος της νεαρής αλλοδαπής, και με εντολή του αρμόδιου Εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος.

 

Σε ό,τι αφορά το αδίκημα του βιασμού που καταγγέλλει η Γερμανίδα, γι’ αυτό έχει σχηματιστεί μία άλλη δικογραφία και διερευνάται καθώς – σύμφωνα με πληροφορίες- από τα μέχρι τώρα στοιχεία δεν προκύπτει να μπήκε καν στο σπίτι του Τυνήσιου η 19χρονη αλλοδαπή.

 

Αυτό άλλωστε φέρεται να έχει ισχυριστεί εξεταζόμενος προανακριτικά και ο 39χρονος από την Τυνησία ο οποίος είπε ότι πράγματι πήρε από το ξενοδοχείο της τη νεαρή Γερμανίδα, με το αυτοκίνητό του για να πάνε κάπου γιαποτό.

 

Στη διαδρομή πέρασε από το σπίτι του προκειμένου – όπως είπε- να πάρει χρήματα όμως τόνισε ότι η αλλοδαπή έμεινε στο αυτοκίνητο και δεν μπήκε μέσα. Επίσης ο 39χρονος φέρεται να αποδέχτηκε ότι τη χάιδεψε στο πόδι όσο βρίσκονταν στο αυτοκίνητο, όμως μόνο αυτό.

 

Σε κάθε περίπτωση όλα τα στοιχεία καθώς και τα όσα έχει καταγγείλει η 19χρονη, αξιολογούνται και ελέγχονται από το Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλειδών Κω όπου έγινε η καταγγελία.

rodiaki.gr/