Συνελήφθη φίλαθλος στην Κω για επίθεση σε ποδοσφαιριστή
Αστυνομικά
12/04/2024

Συνελήφθη φίλαθλος στην ΚΩ για επίθεση σε ποδοσφαιριστή

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στη Θήρα Την 10-04-2024 το απόγευμα συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, 45χρονος αλλοδαπός ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Α’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Σύλληψη ημεδαπών για κλοπή στη Ρόδο

Την 09-04-2024 το απόγευμα συνελήφθησαν στη Ρόδο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιαλυσού, δύο ημεδαποί ηλικίας 27 και 28 ετών γιατί αφαίρεσαν οινοπνευματώδη ποτά από κατάστημα.

Σύλληψη αλλοδαπού για κλοπή στη Ρόδο

Την 10-04-2024 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Ρόδο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, 19χρονος αλλοδαπός γιατί αφαίρεσε δύο κινητά από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα αποδόθηκαν στους δικαιούχους.

Σύλληψη διωκόμενών ημεδαπού στη Ρόδο

Την 10-04-2024 συνελήφθησαν στη Ρόδο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου
• πρωινές ώρες, 28χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης -4- ετών και -300- ευρώ χρηματική ποινή
• πρωινές ώρες, 22χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα του Ανακριτή Πρωτοδικών Ρόδου
• απογευματινές ώρες, 53χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης -8- μηνών
για υποθέσεις κλοπών.

Σύλληψη ατόμων για παράνομες οικοδομικές εργασίες στη Ρόδο

Την 10-04-2024 το μεσημέρι συνελήφθησαν στη Ρόδο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ρόδου, 44χρονος αλλοδαπός και 51χρονος ημεδαπός οι οποίοι προέβαιναν σε παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Σύλληψη (2) ημεδαπών για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων στη Ρόδο

Την 11-04-2024 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθησαν στη Ρόδο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιαλυσού, δύο ημεδαποί 41 και 52 ετών, γιατί επέτρεψαν σε ανήλικο παιδί τους να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο χωρίς άδεια ικανότητας με αποτέλεσμα να εμπλακεί σε τροχαίο ατύχημα.

Β’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Σύλληψη ημεδαπού για Νομοθεσία περί αθλητισμού σε συνδ. με σωματική βλάβη στην Κω Την 10-04-2024 το απόγευμα συνελήφθη στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω, 44χρονος ημεδαπός, γιατί ως φίλαθλος, κατά την διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα επιτέθηκε σε ποδοσφαιριστή.