Θρίλερ με τον θάνατο Ουκρανής διερμηνέως στο Μπόντρουμ της Τουρκίας
Αστυνομικά
05/01/2021
Νεκρή στο διαμέρισμά της στην Τουρκία βρέθηκε 30χρονη Ουκρανή διερμηνέας. Η Kristina Novitskaya έμενε στο τουριστικό θέρετρο Bodrum, ωστόσο μυστήριο παραμένουν τα αίτια του θανάτου της, καθώς η νεαρή κοπέλα βρέθηκε με τα χέρια της δεμένα με χειροπέδες πίσω στην πλάτη της και μία πλαστική σακούλα στο κεφάλι της.

Η πόρτα του σπιτιού της ήταν κλειδωμένη και το κλειδί βρισκόταν από μέσα, πάνω στην κλειδαριά. Τα παράθυρα του σπιτιού στην παραλιακή πόλη της Τουρκίας ήταν επίσης κλεισμένα και ασφαλισμένα, ενώ δεν εντοπίστηκε κανένα ίχνος πάλης.

 

Οι αστυνομικές Αρχές θεωρούν πως πρόκειται για αυτοκτονία, αλλά φίλοι και συγγενείς της άτυχης κοπέλας αναφέρουν ότι η 30χρονη δεν είχε κανένα λόγο για να βάλει τέλος στη ζωή της.

 

Ωστόσο, όπως είπαν, η νεαρή κοπέλα ήταν «κλειστός» χαρακτήρας και δεν συνήθιζε να πολυμιλάει για τη ζωή της στην Τουρκία, όπου εργαζόταν ως διερμηνέας και δασκάλα χορού.

Η αστυνομία στο Μπόντρουμ της Τουρκίας, ειδοποιήθηκε από την οικογένεια της Ουκρανής, καθώς τόσο εκείνοι, όσο και φίλοι και οικεία της πρόσωπα, αδυνατούσαν για ώρες να επικοινωνήσουν μαζί της. Σχοινιά, κιμωλία και ένα μαντήλι βρέθηκαν επίσης κοντά στο άψυχο κορμί της Ουκρανής, με τις τουρκικές αρχές να αναμένουν το πόρισμα της αυτοψίας

 

Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες, η τουρκική αστυνομία πιστεύει ότι είχε κατάθλιψη, αφού η δουλειά της είχε μειωθεί κατά πολύ λόγω της πανδημίας. Το πτώμα της βρέθηκε σε καθιστή θέση σε μια καρέκλα στη μέση του δωματίου.