Ρόδος: Αστυνομικός σε κατάσταση "αμόκ" έσπασε το αυτοκίνητο του αστυνομικού διευθυντή
Αστυνομικά
23/05/2021

Σε κατάσταση αμοκ, αστυνομικός που υπηρετούσε στο Α.Τ. Ρόδου επιτέθηκε με βαριοπούλα, ενώ παράλληλα κινούμενος με το αγροτικό του αυτοκίνητο, εμβόλισε πολλές φορές  το ιδιωτικό αυτοκίνητο του αστυνομικού διευθυντή Α' Δωδεκανήσου, κ. Μιχάλη Καληωράκη σήμερα το πρωί.

Το αυτοκίνητο του αστυνομικού διευθυντή ήταν σταθμευμένο όπως κάθε μέρα, στην είσοδο της αστυνομικής διεύθυνσης Δωδεκανήσου. Ο εν ενεργεία αστυνομικός, κρατώντας στα χέρια του βαριοπούλα πλησίασε το αυτοκίνητο λίγο μετά τις 10:30 το πρωί και  βρισκόμενος σε κατάσταση εκτός ελέγχου, άρχισε να προκαλεί τεράστιες ζημιές σε αυτό. Αμέσως μετά, παίρνοντας φόρα με το αγροτικό του αυτοκίνητο, εμβόλισε το αυτοκίνητο του αστυνομικού διευθυντή αρκετές φορές. 

Συνάδελφοί του κινητοποιήθηκαν και κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν λίγα λεπτά αργότερα αφού όμως είχε ολοκληρώσει το "έργο του".

Το γεγονός έχει προκαλέσει τεράστια αναστάτωση, καθώς θα μπορούσαν να είχαν συμβεί και χειρότερα. 

Ανάμεσα στον αστυνομικό διευθυντή και τον υφιστάμενό του, υπήρχε τα τελευταία χρόνια έντονη υπηρεσιακή διαμάχη, γεγονός που υποχρέωσε τον Αστυνομικό Διευθυντή πρόσφατα να κινήσει διαδικασία ψυχιατρικής έρευνας σε βάρος του. Το γεγονός αυτό φαίνεται οτι τον εξόργησε με αποτέλεσμα να αντιδράσει με αυτό τον τρόπο.                          

Ο Αστυνομικός συνελήφθη λίγο αργότερα. 

Πηγή: www.rodiaki.gr

Φωτογραφίες: Νίκος Πίτσης

Φωτογραφίες