Για «γέλια και για κλάματα» η διαχείριση των μέτρων για την αποτροπή εξάπλωσης του κορωνοϊού από την ΕΛΑΣ
Αστυνομικά
25/06/2021

Με μια ανακοίνωση δύο γραμμών η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Νοτίου Αιγαίου ενημέρωσε ότι την 23η Ιουνίου 2021 το βράδυ συνελήφθη στη Ρόδο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ρόδου, ένας 63χρονος ημεδαπός, ο οποίος λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.
Και η συγκεκριμένη «είδηση» μόνο ως ανέκδοτο ηχεί αν αναλογιστεί κανείς ότι προ πολλού έχει καταλυθεί κάθε έννοια έννομης τάξης στην λειτουργία νυχτερινών καταστημάτων κυρίως στην Μεσαιωνική Πόλη αφού κανένα από τα προβλεπόμενα μέτρα για την αποτροπή εξάπλωσης του κορωνοϊού δεν τηρείται.
Μάλιστα είναι τέτοια η ασυδοσία που υπάρχει που καθημερινά διοχετεύονται στα social media χωρίς ίχνος σοβαρότητας δεκάδες βίντεο και φωτογραφίες από τα έκτροπα.
Eνδεικτικό είναι εξάλλου το γεγονός ότι ξενοδόχος της Μεσαιωνικής Πόλης έχει επικοινωνήσει και έχει καταγγείλει κατ’ επανάληψη στην άμεση δράση το γεγονός ότι καθημερινά σχεδόν στήνεται υπαίθριο νυχτερινό κορωνοπάρτυ στην πλατεία Δωριέως και κανείς από την ΕΛΑΣ δεν συγκινείται.