Σπουδαίο τρίποντο για τον Α.Ο Πυλίου κόντρα στην ιστορική Προοδευτική (2-0)
Αθλητισμός
01/11/2021

Χατζηφούντας και Ηλιόπουλος οι σκόρερς του ματς

Μια σπουδαία εντός έδρας νίκη σημείωσε σήμερα το απόγευμα ο Α.Ο Πυλίου στην πολυαναμενόμενη αναμέτρηση με την ιστορική Προοδευτική με σκορ 2-0, για τη 2η αγωνιστική του 6ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ'Εθνικής.

Τα χρυσά γκολ σημείωσαν ο Μανώλης Χατζηφούντας στο 29' και ο Δημήτρης Ηλιόπουλος, με εκτέλεση φάουλ στην εκπνοή του 1ου ημιχρόνου. 

Αγωνιστικά, ο Α.Ο Πυλίου, από τα πρώτα λεπτά του ματς  έδειξε το πάθος και τη δίψα του για νίκη ενώ η αμυντική του γραμμή ήταν ανυπέρβλητη. Από την άλλη, η Προοδευτική έδειξε να μην "πατάει" καλά στο παιχνίδι στη διάρκεια του πρώτου 45λεπτου παρότι η αγωνιστική της εικόνα βελτιώθηκε αισθητά στο δεύτερο μέρος, έχοντας την κατοχή και πιέζοντας την εστία των γηπεδούχων. 

Τραυματισμό στο πρόσωπο υπέστη ο παίκτης των φιλοξενούμενων, Δημήτρης Βοσνακίδης. 

Δηλώσεις παραχώρησαν αμέσως μετά τη λήξη του παιχνιδιού, ο προπονητής των γηπεδούχων, Δημήτρης Χρυσόπουλος και οι παίκτες, Γιώργος Γεωργιάδης και Δημήτρης Ηλιόπουλος (σκόρερ 2ου γκολ). Ο κ. Χρυσόπουλος επεσήμανε ότι η ομάδα απέδειξε στον αγωνιστικό χώρο ότι σεβάστηκε αλλά δε φοβήθηκε το μέγεθος της Προοδευτικής ενώ υπογράμμισε ότι το Πυλί προσπαθεί να είναι υπολογίσιμη δύναμη για κάθε αντίπαλο.

Ο πρόεδρος του Α.Ο. Πυλίου, Πέτρος Κεφαλιανός, εμφανίστηκε φανερά ευχαριστημένος για τη νίκη της ομάδας του, υπογραμμίζοντας ότι όλοι επιθυμούν την ποδοσφαιρική της καθιέρωση σε πανελλαδικό επίπεδο.

Υπενθυμίζεται ότι την επόμενη Κυριακή 7 Νοεμβρίου, ο Α.Ο Πυλίου υποδέχεται τον επίσης ιστορικό Εθνικό Πειραιώς, για μια ακόμη αναμέτρηση που θα συζητηθεί. 

 

Συνθέσεις

Α.Ο Πυλίου (Δημήτρης Χρυσόπουλος): Τοπουζλής, Χατζηβασίλης, Μπριλάκης, Δεληζάνος, Πλατέλλας (91’ Χατζησουλεϊμάν), Κεϊτά (63’ Μαργαρίτης), Γεωργιάδης, Χατζηδημητρίου (91’ Γεωργιάδης Γ.Ι.), Ηλιόπουλος, Χατζηφούντας, Δρόσος (65’ λ.τ. Μεντής).

Προοδευτική (Δημήτρης Αρναούτης): Χαλκίδης, Αλεξίου, Δημακάκος, Πατσατζόγλου (76’ Θεοδωρίδης), Βοσνακίδης (46’ Μακρυγιάννης), Μεγαρίτης, Τσαφταρίδης, Όμο, Πολ (81’ Νομικός Παν.), Μακρίδης, Νομικός Παρ.

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ