Νέο σπουδαίο "τρίποντο" για τον Α.Ο Πυλίου, 2-0 τον Εθνικό Πειραιώς!
Αθλητισμός
07/11/2021

Άλλη μια τεράστια εντός έδρας νίκη σημείωσε σήμερα ο Α.Ο Πυλίου κόντρα σε ακόμη μια ιστορική ομάδα, αυτή του Εθνικού, για την 3η αγωνιστική του 6ου ομίλου της Γ' Εθνικής.

Οι Πειραιώτες, παρότι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα είχαν την κατοχή, δεν κατάφεραν να αλώσουν την εστία των " βυσσινί", οι οποίοι στο 25' άνοιξαν το σκορ με την εύστοχη εκτέλεση φάουλ του Γεωργιάδη ενώ μόλις λίγα λεπτά πριν το σφύριγμα της λήξης, ο Ηλιόπουλος, πλάσαρε για το 2-0, εκμεταλλευόμενος με τον καλύτερο τρόπο το λάθος του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων. 

Σημειώνεται ότι ο σκόρερ του δεύτερου γκολ, Δημήτρης Ηλιόπουλος, δέχτηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα από το διαιτητή  για τους πανηγυρισμούς του με τους φιλάθλους. 

Επίσης, στη διάρκεια της αναμέτρησης, ο προπονητής του Α.Ο Πυλίου, Δημήτρης Χρυσόπουλος, δέχτηκε κίτρινη κάρτα μετά την έντονη διαμαρτυρία του για απόφαση του διαιτητή. 

Δείτε τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών στο video που ακολουθεί. 

Τη χαρά τους για την μέχρι στιγμής πορεία του Α.Ο Πυλίου στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, εκφράζουν και οι πρώην πρόεδροι, Θοδωρής Πάχος και Θοδωρής Πίτσης.

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ