Βόλεϊ Γυναικών: Το σύνθημα του Ανταγόρα Κω, ήχησε ξανά μετά από εικοσιένα χρόνια στο Κλειστό Γυμναστήριο
Αθλητισμός
14/11/2021

Το πιο ζεστό χειροκρότημα έλαβαν τα κορίτσια της ομάδας βόλεϊ του Ανταγόρα του Στράτου Μπίλλη , το περασμένο Σάββατο , στον αγώνα που έδωσαν απέναντι στην Ροδίων Άθλησις του Νίκου Μακρή.

Το σύνθημα του ιστορικού Ανταγόρα Κω, ήχησε ξανά στο κλειστό γυμναστήριο Κω έπειτα από 21 χρόνια. Το αποτέλεσμα της ήττας δεν είχε ουσιαστικά σημασία, μιας και ο προπονητής και καθηγητής φυσικής αγωγής , Στράτος Μπίλλης, έφτιαξε μια φρέσκια ομάδα με κορίτσια από 11 ετών της κατηγορίας μίνι, μέχρι και αθλήτριες της κατηγορίας γυναικών, με σκοπό να ξανά ζωντανέψει το βόλεϊ των ῾῾πρασίνων῾῾, αλλά και φτιάξει την πρώτη γυναικεία ομάδα του αθλήματος στο νησί.

Η προσπάθεια τόσο του προπονητή, όσο και των αθλητριών είναι αξιέπαινη , γεγονός που σχολίασε και ο προπονητής της ροδίτικης ομάδας κ.Μακρής, ενώ παράλληλα δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από τη φιλοξενία.

Ο αρκετός κόσμος που παρακολούθησε το παιχνίδι, ήταν πολύ υποστηρικτικός και συγκινημένος, μιας και ο Ανταγόρας είναι στις καρδιές όλης της Κω και οι στιγμές που προσέφερε στο ίδιο παρκέ, είναι αξέχαστες!

 

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ