Το ΔΕΗ e-Bike Festival, το πρώτο μεγάλο Φεστιβάλ αποκλειστικά για ηλεκτρικά ποδήλατα, ήρθε στην Κω!
Αθλητισμός
11/12/2021

Πενήντα μοντέλα ηλεκτρικών ποδηλάτων φιγουράρουν στην πλατεία Ανταγόρα 11 & 12 Δεκεμβρίου

Το ΔΕΗ e-bike Festival βρίσκεται στην Κω, αυτό το Σ/Κ 11 &12 Δεκεμβρίου!

Το πρώτο, μεγάλο φεστιβάλ αποκλειστικά για ηλεκτρικά ποδήλατα, μετά τα Τρίκαλα και τη Λάρισα, κάνει ‘’στάση’’ στο νησί του ποδηλάτου, με κεντρικό σύνθημα, ‘’Κινήσου έξυπνα. Φτάσε μακριά’’, συγκεντρώνοντας στην πλατεία Ανταγόρα, περισσότερα από 50 διαφορετικά μοντέλα ηλεκτρικών ποδηλάτων για κάθε χρήση, προσελκύοντας το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν και να δοκιμάσουν οποιοδήποτε μοντέλο ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες τους, όπως ποδήλατα τελευταίας τεχνολογίας για καθημερινή μετακίνηση στην πόλη, αναδιπλούμενα, βουνού, δρόμου κ.α ενώ παράλληλα η εξειδικευμένη ομάδα του ΔΕΗ e-bike Festival, θα προσφέρει μαθήματα ασφαλούς οδήγησης και τεχνικής συμβατικού ποδηλάτου σε παιδιά 6 – 12 ετών.

Με τη βιωσιμότητα στον πυρήνα της λειτουργίας της, η ΔΕΗ, μέσω του ΔΕΗ e-bike Festival, συμβάλλει στην ευαισθητοποίηση για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής και μας καλεί όλους μειώσουμε το ενεργειακό μας αποτύπωμα με απλές, καθημερινές και ευχάριστες συνήθειες!

Την πρώτη ημέρα του ΔΕΗ e-bike Festival στο νησί μας βρέθηκαν, τίμησαν, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Κω, Θεοδόσης Νικηταράς, η αντιδήμαρχος Τουρισμού, Σέβη Βλάχου, ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ, Παναγιώτης Χατζηχριστοφής και ο πρόεδρος του τμήματος τουρισμού του ΕΒΕΔ, Δημήτρης Σαράντης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ.Νικηταράς, με πολύ ενθουσιασμό, δοκίμασε ένα από τα μοντέλα των ηλεκτρικών ποδηλάτων του ΔΕΗ e-bikeFestival, μένοντας απόλυτα ικανοποιημένος από τα υψηλών προδιαγραφών χαρακτηριστικά του!

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ