Έ(χ)ασε την ευκαιρία για τη νίκη ο Α.Ο Πυλίου στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Θύελλα Ραφήνας
Αθλητισμός
27/02/2022

Το βαθμό της ισοπαλίας μοιράστηκαν Α.Ο Πυλίου και Θύελλα Ραφήνας στο Νέο Στάδιο Ανταγόρα για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’Εθνικής, σε μια αναμέτρηση χωρίς τέρματα όπου κυριάρχησαν τα μαρκαρίσματα και οι μονομαχίες.

Οι ''βυσσινί'' παρότι ήταν καλύτεροι αγωνιστικά από τους φιλοξενούμενους δημιουργώντας κλασικές ευκαιρίες για γκολ, τελικά, δεν κατάφεραν να τις αξιοποιήσουν κατάλληλα και να πάρουν τους τρεις πολύτιμους βαθμούς της νίκης που θα τους έδιναν σημαντική ανάσα καθώς βρίσκονται σε δυσμενή βαθμολογική θέση.

Από την άλλη, η Θύελλα Ραφήνας παίζοντας συντηρητικά κατάφερε να διατηρήσει ανέπαφη την εστία της και να φύγει από την Κω με τον βαθμό της ισοπαλίας.

Στη συνέχεια του προγράμματος του 6ου ομίλου Γ’ Εθνικής, ο Α.Ο Πυλίου, την επόμενη Κυριακή, πρέπει να τα δώσει όλα για όλα στο εντός έδρας ματς-τελικό με αντίπαλο τον Αιολικό.

Οι ‘’βυσσινί’’ χρειάζονται μόνο νίκη για να έχουν ελπίδες στο κυνήγι της παραμονής στην κατηγορία.

Δηλώσεις μετά το τέλος του ματς παραχώρησαν στην κάμερα του Kos Tv, ο προπονητής του Α.Ο Πυλίου, Δημήτρης Χρυσόπουλος και ο παίκτης της Θύελλας Ραφήνας, Παύλος Παντελίδης.

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ