''Ανέπνευσε'' ο Α.Ο Πυλίου - Πήρε τη νίκη κόντρα στον Αιολικό με σκορ 2-1
Αθλητισμός
09/03/2022

Τεράστια βαθμολογική ανάσα πήρε ο Α.Ο Πυλίου στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Αιολικό, για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος Γ'Εθνικής, φτάνοντας τους 20 βαθμούς.

Οι ''βυσσινί'' κατάφεραν να πάρουν τρεις πολύτιμους βαθμούς ενόψει της συνέχειας καταθέτοντας στο γήπεδο ψυχή και έντονη αγωνιστικότητα. Τα γκολ του αγώνα σημείωσαν οι Γεωργιάδης και Δρόσος ενώ για τον Αιολικό σκόραρε με αυτογκόλ ο Κωνσταντινίδης.

Ο Α.Ο Πυλίου την Κυριακή 13 Μαρτίου αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Αστέρα Βάρης, σε μια ''καυτή'' αναμέτρηση καθώς και οι δυο ομάδες παλεύουν σκληρά για την παραμονή τους στην κατηγορία και δεν έχουν περιθώρια για χαμένους βαθμούς. 

 

Οι συνθέσεις

Α.Ο Πυλίου (Δημήτρης Χρυσόπουλος): Τοπουζλής, Πλατέλλας, Δεληζάνος, Κωνσταντινίδης, Γεωργιάδης Γ.Σ., Γεωργιάδης Γ.Ι., Χατζηβασίλης, Εμπουμπά (81΄Χατζησουλεϊμάν), Βεζιρτζόγλου (90’ Συντιχάκης), Φονσέκα (70’ Μεντής), Δρόσος (90΄Μαργαρίτης).

Αιολικός (Θοδωρής Γιακαλής): Συνοδινός, Μωυσίδης, Κρητικός, Σουβατζόγλου, Πάτας, Νικολάου, Μουζακίτης, Κεσίδης, Ντοματάς (72΄Αναγνώστου), Νίκα, Κονδύλης.

 

 

Ρεπορτάζ