Σε ευχάριστο κλίμα η κοπή της πίτας του Α.Ο Αθλοπαιδιών
Αθλητισμός
20/03/2022

Σε ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του Ομίλου Αθλοπαιδιών, στο γήπεδο της ομάδας.

Παρόντα τα τμήματα του συλλόγου του ποδοσφαίρου και του βόλεϊ, όλοι οι προπονητές, γονείς και φίλοι του ομίλου.

Την κοπή της πίτας έκανε ο π.Τσουκνιάς ευχόμενος υγεία και καλές αθλητικές στιγμές, ενώ δεν έλειψαν και οι αστεϊσμοί με το δήμαρχο Θεοδόση Νικηταρά για το γεγονός της καθυστέρησης της εκδήλωσης, μιας και πλησιάζει το Πάσχα.

Ο Γιάννης Μανούσογλου, ευχαρίστησε το δήμαρχο και τον Πρόεδρο του ΔΟΠΑΒΣ Παναγιώτη Χατζηχριστοφή,που ήταν επίσης παρών, ευχήθηκε τα καλύτερα σε όλους τους αθλητές του συλλόγου, ενώ ο προπονητής Αλκιβιάδης Χατζηνικολάου, τόνισε πως ο όμιλος έχει  ανάγκη από υποδομές και για το βόλεϊ , που βρίσκεται σε αρκετά υψηλό επίπεδο.

Λίγο πριν τη μοιρασιά της βασιλόπιτας, ο δήμαρχος και ο π.Αναστάσιος επιδόθηκαν σε έναν άτυπο διαγωνισμό πέναλτι, κλείνοντας ευχάριστα την εκδήλωση.

Ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ Παναγιώτης Χατζηχριστοφής ήταν ο μεγάλος τυχερός που κέρδισε το φλουρί ο οποίος δήλωσε ,

῾Και εγώ από την πλευρά μου θα ήθελα να ευχηθώ στο φίλο Γιάννη και σε όλη την αθλητική οικογένεια του ΑΟ Αθλοπαιδιών Κω, καλή χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες στον σύλλογο. 

Εμείς θα είμαστε δίπλα του, όπως υποχρεούμαστε και όπως είμαστε δίπλα σε όλα τα αθλητικά σωματεία που επιτελούν τεράστιο έργο στην κοινωνία μας!῾.

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ