''Ακέφαλος'' ο Α.Ο Πυλίου: Παραίτηση ''βόμβα'' του Πέτρου Κεφαλιανού
Αθλητισμός
01/04/2022

Παραίτηση σοκ από τον πρόεδρο της ομάδας του Α.Ο Πυλίου, Πέτρο Κεφαλιανό, που θέτει σε αβεβαιότητα τη μετακίνηση της ομάδας την Κυριακή, για το ματς με τον Α.Ο Καραβά, στον Κορυδαλλό.

Ο επί δύο έτη πρόεδρος των "βυσσινί", φέρεται να ήρθε σε σύγκρουση με αρκετά μέλη του Δ.Σ, μετά από την πρόθεση του να εξηγήσει τον προγραμματισμό της νέας σεζόν, που αν βρει οριστικά την ομάδα της Κω στη Γ Εθνική των τεσσάρων ομίλων, θα χρειαστεί γενναία αύξηση στο μπάτζετ.

Η αντιπολιτευτική στάση των συμβούλων, Χατζηβασίλη, Γερασίμου και Κυπραίου, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, για έναν πρόεδρο που ναι μεν είχε επιτυχίες τα τελευταία χρόνια, αλλά βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα το τελευταίο διάστημα, με αφορμή τη διάθεση του να αλλάξει ριζικά το dna του συλλόγου, επιβάλλοντας επαγγελματική λειτουργία σε όλα τα επίπεδα.

Αναμένοντας την σχετική ανακοίνωση, αφού για την ώρα αρνείται να προβεί σε δηλώσεις, άπαντες στο αγωνιστικό τμήμα κάθονται σε ...αναμμένα κάρβουνα, λίγες μόλις ώρες πριν από μία εκτός έδρας αναμέτρηση, που μπορεί να εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία.

Καλό μήνα! Καλή πρωταπριλιά!