Π.Χατζηχριστοφής: Συγχαρητήρια στα ποδοσφαιρικά σωματεία της Κω -Στην τελική ευθεία οι διαδικασίες για ανακαίνιση δημοτικών γηπέδων
Αθλητισμός
01/04/2022

Ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ, Παναγιώτης Χατζηχριστοφής, παρευρέθηκε στον αγώνα της ΑΕ ΚΩΣ με τον Άγιο Γεώργιο Μαλώνας.

Μετά την λήξη του  νικηφόρου αγώνα της ΑΕ ΚΩΣ και του ισόπαλου αποτελέσματος της ΔΟΞΑΣ ΚΑΡΔΑΜΑΙΝΑΣ με τον ΚΛΕΆΝΘΗ ΠΑΡΑΔΕΙΣΊΟΥ, αποτελέσματα με τα οποία σφράγισαν την παραμονή τους στην Α 'Κατηγορία Δωδεκανήσου, η χαρά του κ. Χατζηχριστοφή ήταν έκδηλη. Ο ίδιος, συνεχάρη όλα τα ποδοσφαιρικά σωματεία της Κω που πέτυχαν τους στόχους που είχαν θέσει στο ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου ενώ  

τόνισε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν όσον αφορά το οικονομικό θέμα για την επίτευξη των αναγκαίων λειτουργιών προκειμένου να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις των πρωταθλημάτων στα οποία συμμετέχουν.

Ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ, αναφέρθηκε στις διαδικασίες για την ανακαίνιση των δημοτικών γηπέδων της Κεφάλου και του Ζηπαρίου, τονίζοντας ότι βρίσκονται στην τελική ευθεία.

Ο κ.Χατζηχριστοφής δήλωσε ότι η Δημοτική αρχή, μετά την ολοκλήρωση της ανακαίνισης των δύο ποδοσφαιρικών γηπέδων, θα εργαστεί για την δημιουργία ενός νέου κλειστού προπονητήριου στην πόλη  της Κω και ενός νέου κλειστού προπονητήριου στα χωριά της Κω.

Ρεπορτάζ