Είναι γεγονός ο 1ος ετήσιος φιλικός αγώνας Βετεράνων ποδοσφαιριστών πόλεως - χωριών Κω υπό την αιγίδα του ΔΟΠΑΒΣ
Αθλητισμός
22/04/2022

Τιμώμενα πρόσωπα οι βετεράνοι Αντώνης Πίττας & Γιάννης Βαλαώρας

Συγκινητικός και άκρως συμβολικός ο πρώτος ετήσιος φιλικός αγώνας βετεράνων ποδοσφαιριστών πόλεως και χωριών Κω που διεξήχθη σήμερα, Μεγάλη Παρασκευή, στο Παλαιό Γήπεδο Ανταγόρας.

Πρόκειται για ακόμη μια πρωτοβουλία του ΔΟΠΑΒΣ, μετά από την πρόταση του βετεράνου ποδοσφαιριστή του νησιού μας, Κώστα Παπαχρόνη, για την καθιέρωση ως αγώνα-θεσμού που μόνο θετικές εντυπώσεις μπορεί να προκαλέσει και παράλληλα να ξυπνήσει μνήμες του ένδοξου Κωακού ποδοσφαίρου.

Στην ανάπαυλα αυτής της ιδιαίτερης αναμέτρησης, έλαβαν χώρα οι βραβεύσεις των τιμώμενων προσώπων, του γνωστού παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της Λάρισας, Γιάννη Βαλαώρα και του δικού μας, Αντώνη Πίττα.

Ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ, Παναγιώτης Χατζηχριστοφής, συναισθηματικά φορτισμένος λόγω και της σημερινής ημέρας πένθους, εξέφρασε τη χαρά του για όσα διαδραματίστηκαν στο ανακαινισμένο παλαιό Ανταγόρας ενώ ευχήθηκε Καλή Ανάσταση με υγεία στους παρευρισκόμενους αλλά και σε όλους τους συμπολίτες μας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το σύνθημα του φιλικού ματς που αναδείχθηκε ισόπαλο 6-6 ήταν το ‘’ΌΧΙ στον πόλεμο ΝΑΙ στην Ειρήνη’’.

Φωτογραφίες