Ξεκίνησε το Final-4 κορασίδων Δωδεκανήσου με το παιχνίδι Γ.Α.Σ Ιάλυσος-ΑΕ Δικαίου
Αθλητισμός
07/05/2022

Πανηγυρική η ατμόσφαιρα του Κλειστού Γυμναστηρίου Κω, για ακόμη μια φορά φέτος, κατά τη διεξαγωγή του πρώτου ημιτελικού του Final-4 κορασίδων Δωδεκανήσου ανάμεσα στον Γ.Α.Σ Ιάλυσο και την ΑΕ Δικαίου. Το τουρνουά για την ανάδειξη του πρωταθλητή του νομού μας διοργανώνει ο Ηρακλής 2000, με την υποστήριξη του ΔΟΠΑΒΣ. 

Στις 16:30 το τζάμπολ του δεύτερου ημιτελικού ανάμεσα στην διοργανώτρια ομάδα και το Διαγόρα Ρόδου. 

Αύριο Κυριακή 8 Μαϊου θα διεξαχθούν ο μικρός και ο μεγάλος τελικός, στις 10:00 και στις 12:30, αντίστοιχα, στο Κλειστό Γυμναστήριο Κω. 

Η κάμερα του Kos Tv εξασφάλισε δηλώσεις από τις προπονήτριες του ΓΑΣ Ιάλυσου και της ΑΕ Δικαίου, λίγα λεπτά πριν την έναρξη του πρώτου ημιτελικού του Fianl-4 Κορασίδων Δωδεκανήσου αλλά και πλάνα από την προετοιμασία.

Συγκεκριμένα, η Κασσιανή Παπαδοπούλου, που ηγείται του πάγκου της Κωακής ομάδας, επεσήμανε ότι τα κορίτσια της έχουν μπροστά τους έναν δυνατό αντίπαλο με τον οποίο θα παλέψει για την πρόκριση ενώ ερωτηθείσα για την ύπαρξη φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Δωδεκανήσου, η ίδια σημείωσε ότι τέτοια συμπεράσματα προκύπτουν μέσα από τα ίδια τα παιχνίδια.

Η προπονήτρια του ΓΑΣ Ιάλυσου, Μαρία Λαού, στις δηλώσεις της, εξέφρασε την ικανοποίησή της που η ομάδα της είναι παρούσα σε ακόμη μια σημαντική διοργάνωση αποδεικνύοντας ότι αποδίδει καρπούς η δουλειά που καταβάλλεται από τα κορίτσια της σε όλες τις κατηγορίες ενώ στην ερώτηση του αν ο Ηρακλής 2000 είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την πρώτη θέση του Final-4 κορασίδων, η ίδια απαντά ότι πάντοτε υπάρχουν μικρές διαφορές σε κάποιες ομάδες που κάνουν τη διαφορά, παρόλα αυτά, όλες οι αθλήτριες βάζουν τα δυνατά τους σε κάθε αγώνα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κ.Λαού στάθηκε στο γεγονός ότι οι ομάδες τους νησιού μας, Ηρακλής 2000 και ΑΕ Δικαίου, προπονούνται σε ανοιχτά γήπεδα άρα όχι υπό προβλεπόμενες συνθήκες και λόγω αυτού οι αθλήτριές τους είναι άξιες συγχαρητηρίων.  

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ