K-12: Την Κυριακή η τελική φάση στην Κω, για τις κατηγορίες Silver και Gold
Αθλητισμός
13/05/2022

Την Κυριακή 15 Μαΐου 2022, στο Βόρειο Συγκρότημα θα πραγματοποιηθούν οι ημιτελικοί της Κ-12 στις 11:00 στο Παλαιό Στάδιο Ανταγόρας.  Η κλήρωση θα γίνει πριν την έναρξη των παιχνιδιών παρουσία των υπευθύνων των ομάδων.

Την ίδια ημέρα και ώρα 16:00 θα γίνει ο μεγάλος τελικός της κατηγορίας silver. Στις 17:15 ο μικρός τελικός της κατηγορίας gold. Στις 18:30 ο μεγάλος τελικός της κατηγορίας gold που θα αναδείξει και τον πρωταθλητή. Παρακαλούνται όλες οι ακαδημίες που δεν συμμετέχουν στην διαδικασία να βρίσκονται στο γήπεδο στις 18:30 με την φόρμα της ομάδας τους για την τελική λήξης της διοργάνωσης και για τις απονομές. ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ για αυτό η παρουσία σας είναι απαραίτητη.

Μετά την ολοκλήρωση της προημιτελικής φάσης της Κ-12 οι ομάδες που προκρίνονται ανά κατηγορία έχουν ως εξής:

 Βόρειο συγκρότημα:

  • Gold: ΑΟ Αθλοπαιδιών Κω, Αντίμαχος, Αναγέννηση Ασφενδιού και Νικαγόρας.

  • Silver: Τελικός: ΑΟ Αθλοπαιδιών 2'-Καλυμνιακός με τρίτη ομάδα ο ΠΑΟΚ ΚΩ 2'.

Ο Πρόεδρος Παναγιώτης Διακοφώτης, τα μέλη της Ε.Ε. της ΕΠΣΔ και η Επιτροπή Καλλιέργειας και Ανάπτυξης, εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες σε όλες τις ομάδες που έφτασαν μέχρι την προημιτελική φάση, τους μικρούς αθλητές, τους προπονητές, τα διοικητικά συμβούλια των ομάδων και φυσικά τις οικογένειες των αθλητών για αυτό το όμορφο ταξίδι, ακόμη και σε δύσκολες συνθήκες. Στις ομάδες που συνεχίζουν στις επόμενες φάσεις ευχόμαστε καλή επιτυχία! Σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς για τη συμμετοχή και τη στήριξη!

giafkasports.gr