Με 11 μετάλλια επέστρεψε ο Κωακός Όμιλος Ποδηλασίας από την Ρόδο
Αθλητισμός
23/05/2022

Άλλη μια καλή εμφάνιση παρουσίασαν οι αθλητές του Κωακού ομίλου ποδηλασίας στην Ρόδο και συγκεκριμένα στον διήμερο αγώνα δρόμου που διοργάνωσε ο Έλαφος Ρόδου. 

Το Σάββατο στο ατομικό χρονόμετρο,  στα μίνι μεγάλα αγόρια τερμάτισε 3ος ο Παπαϊωάννου Μανώλης και 4ος ο Βησσαρίτης Γιώργος. 

Ενώ στον αγώνα της Κυριακής κατέκτησαν την 4η και 5η θέση αντίστοιχα.

Στα μίνι μεγάλα κορίτσια  και τις 2 μέρες κέρδισε τους  αγώνες η Αλευράκη Αγγελική ενώ ακολουθεί με 2 χάλκινα μετάλλια η Περγαμινού Φωτεινή και δύο τέταρτες θέσεις η Βιζβίκη Αναστασία.

Στους παμπαίδες,  στο χρονόμετρο του Σαββάτου κατέλαβαν την 2η θέση ο Χόνδρος Νικόλαος και την 3η ο Αλευράκης Γιάννης ενώ στις θέσης 4η και 5η  τερμάτισαν οι Καραγιάννης Αριστοτέλης και Καραμετσής Βαγγέλης αντίστοιχα. 

Στον αγώνα της Κυριακής έφυγε από την αρχή ο Αλευράκης με τον Τριαντενό από τον Έλαφο και έχτισαν μια διαφορά από τους υπόλοιπους,  ενώ τελικός νικητής αναδείχθηκε ο αθλητής του Έλαφου με τον Αλευράκη Γιάννη  να τερματίζει στη 

2η θέση.

Ακολούθησε ο Καραγιάννης Αριστοτέλης στης 3η θέση, ενώ ακολούθησαν οι Χόνδρος Νίκος και Καραμετσής Βαγγέλης στις θέσεις 4η και 5η με τον Καραμετση να χάνει χρόνο από ένα σκασμένο λάστιχο. 

Τέλος και τις δύο μέρες η Κόκκου Νικολέτα  τερμάτισε δεύτερη στην κατηγορία της και 4η σε κοινή κατάταξη με τα αγόρια.

Ευχαριστούμε πολύ για την στήριξη όλους τους χορηγούς μας:

 

Rafnar Hellas 

ARCHON YACHTING AND YACHT management 

Pink woman kos Leros

Pergaminos cars

Sernikos bikes

Jumbo kouklospito kos

MANA SM

Berto lucci 

Blue star ferries

Piros μεταλλικές κατασκευές

 

Τέλος ευχαριστούμε πάρα πολύ όλα τα ΜΜΕ της Κω και της Δωδεκάνησου που στηρίζουν την προσπάθεια μας για την ανάπτυξη του αθλήματος της ποδηλασίας. 

 

Με ιδιαίτερη τιμή,

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 

ΚΩΑΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ