Η Α.Ε. Δικαίου ανακοίνωσε επίσημα τη συμφωνία με τον Γιάννη Παπούλη με εμπειρία στην Α1 και Α2
Αθλητισμός
28/08/2020
Μετά την ενίσχυση του ανδρικού της ΑΕ ΔΙΚΑΙΟΥ μας με Κώους αθλητές (Χατζησταμάτης Α., Δρόσος Π., Δρόσος Ζ., Χατζηνικολάου Π., Μεταξωτός Ν.), ήρθε η στιγμή και για την ενίσχυση του προπονητικού επιτελείου , εν’ όψει της Γ’ Εθνικής ! Ο Γιάννης Παπούλης, διετέλεσε προπονητής στην ομάδα της ΑΕ ΔΙΚΑΙΟΥ  επί 5ετία (2006-2011) και μετά από 9 χρόνια, επιστρέφει κοντά στην ομάδα  αυτή την φορά σαν συνεργάτης του Δημήτρη Τζομάκα, για να βοηθήσει με την εμπειρία του την προσπάθεια της ομάδας μας στην 1η  συμμετοχή στην Γ’ Εθνική κατηγορία.ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΟΥΛΗ
“Αποδέχθηκα την πρόταση της Α.Ε ΔΙΚΑΙΟΥ με μεγάλη χαρά και χωρίς δεύτερη σκέψη. Πιστεύω πάρα πολύ στο εγχείρημα που πραγματοποιείται με την στελέχωση της ομάδας από αθλητές του νησιού. Με τους περισσότερους -αν όχι με όλους- τους αθλητές της ομάδας, έχω συνεργαστεί στο παρελθόν και τους ξέρω αγωνιστικά. Με τον Δημήτρη Τζομάκα δε, πάνω απ’ όλα μας συνδέει μια μακροχρόνια φιλία , έχουμε παράλληλη αλλά και κοινή πορεία ( ΑΕ ΔΙΚΑΙΟΥ και ΜΙΚΤΕΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ), υπάρχει μία αμοιβαία μπασκετική εκτίμηση και τον ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη του, όπως και την Διοίκηση.

 Είμαι έτοιμος να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις την φετινή προσπάθεια και ευελπιστώ να βρει και την ανάλογη στήριξη από όλο το νησί.”

Ρεπορτάζ