Αρχίζει η 59η διοργάνωση Ράλι Αιγαίου με τη συμμετοχή Ολυμπιονικών
Αθλητισμός
10/06/2022

Ξεκινά το Σάββατο 11 Ιουνίου το 59ο Ράλι Αιγαίου, με τους διοργανωτές να εκδίδουν την ακόλουθη ανακοίνωση προς ενημέρωση, αναφέροντας τα εξής:
«Με τη συμμετοχή κορυφαίων αθλητών, έμπειρων πληρωμάτων αλλά και νέων σκαφών θα αρχίσει αύριο (σ.σ. Σάββατο) το 59ο Ράλι Αιγαίου.
Στη διοργάνωση του Πανελληνίου Ομίλου Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης θα πάρουν μέρος, μεταξύ άλλων, και Ολυμπιονίκες του τριγώνου, όπως ο Τάκης Μάντης και ο Παύλος Καγιαλής.
Η εκκίνηση της πρώτης ιστιοδρομίας θα πραγματοποιηθεί στο Σούνιο (14:00) και τα ιστιοφόρα θα ανοίξουν πανιά με προορισμό την Βολισσό της Χίου (105ν.μ.). Στο 59ο Ράλι Αιγαίου έχουν δηλώσει συμμετοχή ιστιοπλοϊκές ομάδες διεθνούς επιπέδου αλλά και πληρώματα που έχουν μεγάλη πείρα από τις ιδιαίτερες ιστιοπλοϊκές συνθήκες του Αιγαίου Πελάγους.
Μία από τις ομάδες που ξεχωρίζουν είναι αυτή του ‘’Velos’’, στην οποία συμμετέχουν οι Ολυμπιονίκες Τάκης Μάντης και Παύλος Καγιαλής, ενώ μαζί τους θα αγωνιστούν πρωταθλητές τριγώνου και ανοικτής θαλάσσης. Ιδιαίτερη αναφορά αξίζει και στην ομάδα του της ‘’Optimum’’, η οποία θα βρεθεί στη ρότα της διοργάνωσης για 29η χρονιά.