Γεμάτη χάρη η καλοκαιρινή παράσταση της Ηπιόνης!
Αθλητισμός
24/06/2022

Με πολύ κόσμο πραγματοποιήθηκε η καλοκαιρινή παράσταση ρυθμικής γυμναστικής της Ηπιόνης στο κλειστό γυμναστήριο Κω.

Στο ταπί τα τμήματα υποδομής πραγματοποίησαν τις χορογραφίες τους , με τις οικογένειες τους να συγκινούνται ιδιαίτερα από τις μικρές αθλήτριες , που έδειχναν να ευχαριστιούνται κάθε δευτερόλεπτο! 

Την παράσταση έκλεψαν τα κορίτσια του αγωνιστικού , που με τα υψηλού επιπέδου προγράμματα τους, έκαναν κατανοητό στους θεατές, γιατί ο ΓΣ Ηπιόνη έχει αυτήν την ανάπτυξη μέσα σε μόλις τέσσερα χρόνια, έχοντας μάλιστα και αθλήτρια -τη Ζέτα Μαστροκώστα- στις επίλεκτες της εθνικής ομάδας.

Λίγο πριν την έναρξη της παράστασης ο δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς και ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ Παναγιώτης Χατζηχριστοφής, βράβευσαν τις πρώτες αθλήτριες του συλλόγου Βάρβαρα Βασιλειάδου και Μελίνα Πέτρου για την προσφορά τους στο άθλημα της Ρυθμικής Γυμναστικής και στον αθλητισμό του νησιού γενικότερα, αλλά και την επίλεκτη της εθνικής Ζέτα Μαστροκώστα.

Την όμορφη εκδήλωση παρουσίασε ο γνωστός αθλητικογράφος του νησιού μας Γιώργος Πίτσης, όπου με τον έφορο και αρχηγό της ομάδας Γιώργο Σεγραίδο έκαναν ῾αχτύπητο῾ δίδυμο και εμψύχωναν τις μικρές αθλήτριες!

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ