Με πολύ κόσμο η τελετή λήξης της αθλητικής χρονιάς, στον Α.Σ Φοίβος
Αθλητισμός
25/06/2022

Με πολύ κόσμο πραγματοποιήθηκε η  γιορτή του ΑΣ Φοίβος με αφορμή της λήξη της αθλητικής χρονιάς στο κλειστό γήπεδο  μπάσκετ, παρουσία του δημάρχου Κω, Θεοδόση Νικηταρά και του προέδρου της ΔΕΥΑΚ, Κωνσταντίνου  Ζαχαρού  που ευχήθηκαν τα καλύτερα στον σύλλογο .

Ο πρόεδρος του Φοίβου, Νίκος Μιμερίνης καλωσόρισε τους γονείς, αναφέρθηκε στην  πορεία του συλλόγου και δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος  από  την εξαιρετική δουλειά  σε όλα τα τμήματα του συλλόγου, καθώς και στις ακαδημίες  , ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους συνεργάτες του  και  τους προπονητές . Ευχαρίστησε τον Δήμο Κω για την συνεργασία και παράλληλα έκανε αναφορά σε όλους τους προπονητές όλων των τμημάτων. 

Στην συνέχεια παρουσιάστηκε  το εφηβικό και το ανδρικό τμήμα της ομάδας , ενώ έκαναν επίσημη εμφάνιση  στην ομάδα,  ο Κώστας Κεφάλας και  ο Χρήστος Γερογιάννης. Η εκδήλωση έκλεισε με τα προπονητικά παιχνίδια  και τους μικρούς  αθλητές να επιδίδονται σε μπασκετικές φιγούρες . Στο τέλος της εκδήλωσης, παγωτά περίμεναν τους αθλητές οι οποίοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για τη νέα αθλητική σεζόν.

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ