Σπουδαία ονόματα της προπονητικής μπάσκετ στη συνέντευξη τύπου του United Basketball Camp
Αθλητισμός
27/06/2022

Με την παρουσία σπουδαίων προπονητών ξεκίνησε το United Basketball Camp στο Κλειστό Γυμναστήριο Κω. Στη συνέντευξη τύπου που διεξήχθη το απόγευμα της Δευτέρας 27.06,  ο διοργανωτής και ιδιοκτήτης της εταιρείας Promotions & Marketing Initiative Κώστας Χαρίσης καλωσόρισε τους προπονητές Δημήτρη Γαλάνη, Γιάννη Δαμαλή, Χρήστο Τσίμπο, Άρη Χαντέλη και τη μεγάλη προσωπικότητα του Παγκόσμιου μπάσκετ Κόμπι Καρλ. 

Ο κ.Χαρίσης ανέφερε πως είναι ένα προπονητικό καμπ που οργανώθηκε από νωρίς, με σκοπό τα παιδιά που θα συμμετέχουν να πάρουν όσο το δυνατό περισσότερες πληροφορίες.

Ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ Παναγιώτης Χατζηχριστοφής , καλωσόρισε τους προπονητές που ήρθαν στο νησί μας από Αθήνα, Θεσσαλονίκη αλλά και Αμερική και δήλωσε πως από πλευράς δήμου Κω, υπήρχε η υποχρέωση να ενωθούν και να κάνουν κάτι κοινό όλα τα σωματεία του νησιού, με άριστη συνεργασία και στήριξη.

Ο Δημήρης Γαλανής από τη Θεσσαλονίκη ανέφερε πως αυτή η διοργάνωση ήθελε τόλμη να πραγματοποιηθεί σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Τόνισε πως το μπάσκετ ενώνει και πως είναι μία μίξη πολιτισμού, κουλτούρας και παιδείας. Αναφέρθηκε στη σημαντική παρουσία του Κόμπι Καρλ, του οποίου και ο πατέρας ήταν πολυνίκης στο ΝΒΑ και συμπλήρωσε πως στο νησί μας νιώθουν βολικά, χαρά και ζεστασιά.

Ο Κόμπι Καρλ με τη σειρά του , απλός και φιλικός, ανέφερε πως νιώθει τιμή να βρίσκεται στο νησί και να δουλεύει με αυτούς τους προπονητές και πως έχει έρθει από τη μακρινή Αμερική στην Κω για το μπάσκετ που αγαπά. Τόνισε πως το μπάσκετ είναι προορισμός που είναι κοινός τόπος επικοινωνίας, πως τα παιδιά έχουν όρεξη να μάθουν και παράλληλα, οι ενήλικες το ίδιο ακριβώς από εκείνα.

Οι νεαροί πρπονητές Γιάννης Δαμαλής και Χρήστος Τσίμπος , δήλωσαν πως το νησί είναι πολύ τυχερό που είναι εδώ και δραστηριοποιείται ο Κώστας Χαρίσης και πως θα δώσουν τα πάντα για να βοηθήσουν αυτό το καμπ.

Ο μοναδικός εκπρόσωπος των συλλόγων που συμμετέχουν στη διοργάνωση και ενώ είχαν προσκληθεί όλοι, που παρευρέθηκε στη συνέντευξη τύπου , ήταν ο πρόεδρος του Φοίβου Κω, Νίκος Μιμερίνης, ο οποίος με τη σειρά του ευχαρίστησε τον Κώστα Χαρίση και το δήμο για αυτό το καμπ, ενώ συμπλήρωσε ότι ο Φοίβος είναι θετικός και αλληλέγγυος στην προσπάθεια αυτή, πιστεύοντας πως οι ευκαιρίες αυτές σπανίζουν και πως μπορούν να δώσουν πολλά πράγματα στα παιδιά μας.

 

 

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ