Σε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι προπονήσεις στο United Basketball Camp!
Αθλητισμός
29/06/2022

Τρίτη μέρα του Kos United Camp σήμερα,  και οι προπονήσεις των παιδιών που συμμετέχουν διεξάγονται σε εντατικούς ρυθμούς. Για τη σπουδαία διασυλλογική διοργάνωση στην οποία συμμετέχουν και οι έξι σύλλογοι του νησιού μας, μίλησαν οι προπονητές Δημήτρης Γαλάνης, Φραντζέσκος Χρήστου και Γιώργος Καζάκος.

Ο κ.Γαλάνης δήλωσε πως η προπόνηση για εκείνους είναι ιερή και για αυτόν ακριβώς το λόγο ήρθαν στο νησί μας. Τόνισε πόσο σημαντικός είναι ο ρόλος και η ευθύνη των προπονητών απέναντι στα παιδιά. Πρόσθεσε πως η προπονητική χημεία του καμπ βρίσκεται πολύ υψηλά και οι ίδιοι το ευχαριστιούνται όσο τα παιδιά, τα οποία αν και κουράζονται λίγο, δεν εξαντλούνται μιας και υπάρχει ισορροπία ανάμεσα στη μάθηση και στη διασκέδαση.

Ο μικρότερος εκ των προπονητών , ο δικός μας Φρατζέσκος Χρήστου, δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενος που συμμετέχει πλέον σε μπασκετικό καμπ σαν προπονητής και όχι σαν αθλητής, μιας και πρόσφατα αποφοίτησε από τα ΤΕΦΑΑ του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.

Ο προπονητής του Φοίβου Κω, Γιώργος Καζάκος ανέφερε χαρακτηριστικά πως αυτή η διοργάνωση είναι ένας επίγειος παράδεισος για τους λάτρεις του μπάσκετ και του αθλητισμού γενικότερα . Συμπλήρωσε πως είναι τεράστια η τιμή να είναι στο νησί μας αυτές οι σπουδαίες προσωπικότητες της καλαθοσφαίρισης και είναι κάτι που δε γίνεται τόσο συχνά. Μεγάλο προνόμιο για το νησί και η παρουσία του Κώστα Χαρίση, του εμπνευστή του όλου εγχειρήματος δήλωσε.  Τέλος, θεωρεί πως όλοι αυτοί οι προπονητές θα μοιράσουν στα παιδιά γνώσεις, σωστή αθλητική νοοτροπία, θα συμβάλλουν στη διαμόρφωση χαρακτήρων και προφανώς θα μάθουν και κάποια τεχνικά πράγματα του αθλήματος.

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ