Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 3ο Esperos Gaia Pro League Tournament (pics & video)
Αθλητισμός
04/07/2022

Ολοκληρώθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία το 3ο Esperos Gaia Pro League Tournament που «έτρεξε» η ομάδα του Εσπέρου απ’ τις 20 Ιουνίου μέχρι και τις 2 Ιουλίου γεμίζοντας με μπάσκετ το προπονητικό - αγωνιστικό πρόγραμμα και φέτος και να ετοιμάζεται πλέον για τη νέα σεζόν.

Στην τελευταία ημέρα το παρών έδωσαν και πάλι αρκετοί γονείς οι οποίοι καθόλη την διάρκεια της διοργάνωσης βρέθηκαν στο Gaia και έγινε παράλληλη η τελετή λήξης και οι βραβεύσεις σε όλα τα παιδιά.

Πάνω από από 170 παιδιά πήραν μέρος σε διαγωνισμό τριπόντων για την κατηγορία U-17, Skills Challenge στην κατηγορία U-15, hot shot στην κατηγορία U-13 και  U-10, σε επιδεξιότητες στην κατηγορία U-8 και  στο πρωτάθλημα 3on3 για τους U-17. 

Παρόντες ήταν  ο Δήμαρχος Κω, Θεοδόσης Νικηταράς, ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ, Παναγιώτης Χατζηχριστοφής και η πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου, Διονυσία Τελλή που όλοι τους έδωσαν τα συγχαρητήρια τους στον Έσπερο για την διοργάνωση τονίζοντας πόσο σημαντικό είναι για την κοινωνία μας τα παιδιά να ασχολούνται με τον αθλητισμό και να παίρνουν τις σωστές βάσεις.

Στην συνέχεια έγιναν οι απονομές στους νικητές κάθε κατηγορίες οι οποίοι πήραν και τα δώρα που είχαν προσφέρει οι επιχειρήσεις που στήριξαν την διοργάνωση ενώ πραγματοποιήθηκε και η λαχειοφόρος αγορά με πλούσια και σημαντικά δώρα.

Η διοργάνωση στέφθηκε με επιτυχία και ολοκληρώθηκε με τον τελικό της κατηγορίας U-15 που όπως και τα περισσότερα ματς, κρίθηκε στις λεπτομέρειες.

HOT SHOT U10

 

1ος Νικητής: Γιώργος Τρουμούσης

2ος Νικητής: Ορφέας Καπίρης

 

HOT SHOT U13

 

1ος Νικητής: Ανδρέας Μαυρομάτης

2ος Νικητής: Γιώργος Θαλασσινός

 

SKILLS CHALLENGE U15

1ος Νικητής: Μιχαήλ Βασιλειάδης

2ος Νικητής: Βασίλης Χατζημάρκος

3ος Νικητής: Παναγιώτης Παπαχρόνης

 

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΤΡΙΠΟΝΤΩΝ

1ος Νικητής: Κωνσταντίνος Καραμήτσος

2ος Νικητής: Γιάννης Λαουμζής

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ