Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το United Basketball Camp (pics & video)
Αθλητισμός
08/07/2022

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε σήμερα το μεσημέρι το United Basketball Camp που πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό γυμναστήριο Κω απ’ τις 27 Ιουνίου. Ο Κώστας Χαρίσης και οι συνεργάτες του «έτρεξαν» ένα ένα εξαιρετικό καμπ που βελτίωσε την ατομική τεχνική των αθλητών με την συνεργασία και των ομάδων της Κω, του ΔΟΠΑΒΣ αλλά και των χορηγών που στήριξαν την διοργάνωση.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το παρών έδωσαν όλες αυτές τις ημέρες πέρα απ’ τον Δημήτρη Γαλάνη που ουσιαστικά ηγήθηκε της ομάδας των προπονητών, οι Γιάννης Δαμαλής, Χρήστος Τσίμπος, Άρης Χαντέλης, οι «δικοί μας», Γιώργος Καζάκος κα Φραντζέσκος Χρήστου, ο εξαιρετικός Κόμπι Καρλ και η σπουδαία προσωπικότητα του Ευρωπαϊκού μπάσκετ, Όντι Νόρις.

Στην σημερινή τελετή λήξης το παρών έδωσαν ο Δήμαρχος Κω, Θεοδόσης Νικηταράς και ο αντιδήμαρχος αθλητισμού και πολιτισμού, Σέβη Βλάχου με τον Δήμαρχο να συγχαίρει τα παιδιά και τους προπονητές για την διοργάνωση και να επισημαίνει ότι το σημαντικότερο που κερδίσουν μέσα απ’ αυτήν την διαδικασία είναι ο σεβασμός και η ενασχόληση τους με τον αθλητισμό που θα τους δώσει καλύτερες βάσεις για την ζωή τους ενώ τόνισε ότι γίνεται μια προσπάθεια έτσι ώστε να υπάρχουν καλύτερες συνθήκες και καλύτερες εγκαταστάσεις στο νησί. 

Η σημερινή ημέρα έκλεισε με τις απονομές των διπλωμάτων και κάποια ξεχωριστά δώρα στα παιδιά στα οποία ξεχώρισαν σε διάφορους τομείς όλες αυτές τις ημέρες.

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ