Το «ευχαριστώ» του Χαρίση για το United Basketball Camp
Αθλητισμός
13/07/2022

O εμπνευστής του United Basketball Camp στην Κω Κώστας Χαρίσης, έγραψε το δικό του επίλογο και ευχαρίστησε τους ανθρώπους, που βοήθησαν και στήριξαν την εκδήλωση, μεταξύ των οποίων και το kostv.gr

Αναλυτικά, όσα έγραψε: ''Μετά την ολοκλήρωση του διασυλλογικού UNITED Basketball Camp, θα ήθελα να ευχαριστήσω κάποιους ανθρώπους, που χωρίς την βοήθειά τους δεν θα μπορούσε να λάβει μέρος η διοργάνωση. Πρώτα απ'όλα, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δήμο Κω (Θεοδόσης Νικηταράς, Σέβη Βλάχου) και τον ΔΟΠΑΒΣ (Παναγιώτης Χατζηχριστοφής, Βασίλης Κεφάλας, Κατερίνα Κανακάρη), οι οποίοι πάντα στέκονται στο πλευρό μου και πιστεύουν στις ιδέες μου.

Δεύτερον, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συλλόγους μπάσκετ του νησιού, που άλλοι περισσότερο και άλλοι λιγότερο, έδειξαν εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου και προσπάθησαν να κάνουν πράξη το "μαζί" που επιχείρησα να τους μεταφέρω... ( Α.Σ. Κώων Ιπποκράτης Βαλεντίνα Τρουμούση, Α.Ε. Δικαίου Κω Basketball Club  Γιάννης Αντωνόπουλος, Α.Σ. Φοίβος Κω Nίκος Μιμερίνης, Αίολος Κεφάλου Κώστας Πολίτης, Έσπερος Κω Δημήτρης Χατζηστέργος, A.Σ. Ηρακλής 2000 Στέργος Διακοστεφανής). Έχω την άποψη πως καλός είναι ο ανταγωνισμός και η κατάκτηση στόχων, αλλά το καλοκαίρι είναι περίοδος ατομικής βελτίωσης και εκεί δεν υπάρχουν ομάδες και χρώματα... Και αυτό θα πρέπει να το περάσουμε εμείς στα παιδιά με τις πράξεις μας και με την συνεργασία μας σε κάποιους τομείς.

Τρίτον, ένα τεράστιο ευχαριστώ στις επιχειρήσεις που μας βοήθησαν να υλοποιήσουμε το camp, ξεκινώντας από την οικογένειά Χριστοδουλίδη ( Πάκης Χριστοδουλίδης Ασπα Χριστοδουλίδη Μανώλης Χριστοδουλίδης) που η προσφορά των δωματίων και η εξυπηρέτηση των προπονητών μας ήταν μοναδική. Προσωπικά τους χρωστάω πολλά για την βοήθεια τους αυτή! Στη συνέχεια, να ευχαριστήσω τον Γιάννη Ζαμάγια και τον Γιάννη Κούτρα, οι οποίοι φρόντισαν για το σνακ και για τα νερά των παιδιών καθημερινά για δύο εβδομάδες. Συνήθως δεν αναγνωρίζεται, αλλά είναι πρωταρχικές ανάγκες σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις. Όσον αφορά τον ρουχισμό, θα ήθελα να πω ένα ευχαριστώ στην Cleopatra Ink Kos , το Varouz (Varouzan Ogoutmen), το Κέντρο Γραφικών Τεχνών (Γιώργος Μαστρογιώργης) και το Καπηλειό, που με την βοήθειά τους προσφέραμε στα παιδιά αρκετές μπλούζες, πετσέτες και τσάντες, προκειμένου να μείνουν χαρούμενα και συγκεντρωμένα στην προπόνηση τους. Επίσης ευχαριστώ τον Akis Zografakis και τον Panagiotis Thalassinos για την συνεισφορά τους στα έξοδα της διοργάνωσης.

Ένα άλλο, μεγάλο κεφάλαιο ευχαριστιών, είναι αυτό των εστιατορίων τα οποία μας βοήθησαν είτε απευθείας, είτε μέσω των ομάδων του νησιού. Πρόκειται για τα εστιατόρια Περικλης Μακρης, Δρόσος Πυλί, Καπηλειό, Roots Kos, H2o Kos, C Food & Mood, Kardamena Anemos, Oromedon, Πλάτανος, Broadway Restaurant Kos, The Taverna και Mylotopi!

Περνώντας στο έμψυχο δυναμικό της διοργάνωσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δημήτρη Γαλάνη για την εμπιστοσύνη και την άριστη συνεργασία, καθώς και για την στάση του απέναντι στα παιδιά, η οποία ήταν από φιλική, έως πιεστικά διδακτική και θέλω να πιστεύω πως άφησε καλές εντυπώσεις σε αυτά. Ευχαριστώ πολύ τον Audie Norris, την Dolores Couceiro και τον Coby Karl για όλη την ενέργεια που έφεραν από το εξωτερικό, όλη την προσπάθεια που έκαναν για να έχουμε ένα άρτιο αποτέλεσμα και για την δική τους οπτική για το μέλλον αυτής της διοργάνωσης η οποία μου δίνει θάρρος και κουράγιο να συνεχίσω να προσφέρω εμπειρίες στα παιδιά του νησιού. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στους υπόλοιπους προπονητές Γιάννης Δαμαλή, Χρήστο Τσίμπο, Αρίστιππο Χαντέλη, Γιώργο Καζάκο, Φραντζέσκο Χρήστου και John Lattimore για την εξαιρετική δουλειά τους και για το πάθος που έδειξαν στην υλοποίηση του καθημερινού προγράμματος του camp. Τέλος, ευχαριστώ πολύ την Γεωργία, την κοπέλα που βοήθησε πολύ στους μικροτραυματισμούς που είχαν τα παιδιά.

Δεν θα πρέπει να παραλείψω να ευχαριστήσω όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης που προώθησαν και παρουσίασαν το UNITED Basketball Camp, και ιδιαίτερα τον Ράδιο Έκφραση (Πόπη Δανελλάκη), το Kos TV - Δημοτική Τηλεόραση Κω (Κλεοπάτρα Μισαηλίδου), το Giafkasports.gr (Γιώργος Πίτσης) και το 12sports.gr (Μάκης Δούβαλης).

Πριν κλείσω αυτήν την ανάρτηση, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους γονείς οι οποίοι μας εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους. Ελπίζω να μην υπήρξαν παράπονα ή μεγάλες αστοχίες, και δίνω μια άτυπη υπόσχεση πως θα κάνω ότι μπορώ για να συνεχίσουμε να προσφέρουμε στα παιδιά, ένα υψηλών προδιαγραφών διασυλλογικό καλοκαιρινό camp (με όσους συλλόγους ενδιαφέρονται να συνεχίσουμε αυτήν την συνεργασία), ούτως ώστε τα παιδιά τους να βελτιώνονται συνεχώς, αλλά και για να αγαπήσουν ακόμα περισσότερο το μπάσκετ και τον αθλητισμό γενικότερα!  Καλό καλοκαίρι''.