Λύση συνεργασίας με τον ΓΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ Ο ΚΩΟΣ
Αθλητισμός
18/07/2022

Μετά από 4 χρόνια στην θέση του προπονητή του αγωνιστικού τμήματος στίβου του Γ.Σ. ΙΠΠΟΚΡΆΤΗΣ Ό ΚΩΟΣ,  καθαρά για προσωπικούς λόγους, πήρα την απόφαση να αποχωρήσω και δήλωσα την παραίτηση μου από την θέση του προπονητή στίβου  στις 15  Ιουλίου 2022.

 

Θά ήταν όμως παράλειψη να μην ευχαριστήσω τον Σάκη Γερακιό, πρόεδρο του συλλόγου και τον Ζώη Μιχάλη, έφορο του τμήματος στίβου, την χρονιά που ανέλαβα τά καθήκοντα του προπονητή στίβου. Τους ευχαριστώ για την άψογη συνεργασία που είχαμε σέ όλους τους τομείς καθώς και για την καθοριστική συμβολή τους στο νά επιστρέψω ξανά στά στάδια σαν προπονητής.

 

Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον Στέργο Χατζηστέργου, υπεύθυνο του σταδίου ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ και τόν πρόεδρο του ΔΟΠΑΒΣ Παναγιώτη Χατζηχριστοφή καθώς και το προσωπικό του ΔΟΠΑΒΣ του σταδίου για την άριστη συνεργασία και βοήθεια τους σέ ότι αφορά την διευκόλυνση των προπονήσεων.

 

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω σύσσωμο το υφιστάμενο Δ.Σ τού συλλόγου για την άριστη συνεργασία μας και να τους ευχηθώ καθώς και στους αθλητές του συλλόγου καλή συνέχεια και επιτυχίες.

 

ΓΙΑΛΛΊΖΗΣ ΑΠΌΣΤΟΛΟΣ Κ.Φ.Α.-προπονητης κλασσικού αθλητισμού.