Κάλεσε Αυγενάκη και Λιόλιο ο Φοίβος
Αθλητισμός
22/07/2022

Προσωπικές προσκλήσεις στον υφυπουργό αθλητισμού κ. Ελευθέριο Αυγενάκη και τον πρόεδρο της Ε.Ο.Κ. κ. Ευάγγελο Λιόλιο απέστειλε ο Α.Σ. Φοίβος για το 5ο Kos 3X3 Basketball Festival. Αμφότεροι είναι προσκεκλημένοι των διοργανωτών για να βρεθούν στο νησί του Ιπποκράτη από 28 έως 31 Ιουλίου και να δώσουν το «παρών» στη μεγάλη μπασκετική γιορτή, στην πλατεία Ανταγόρα Κω.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πέρσι ο κ. Βαγγέλης Λιόλιος βρέθηκε στην Κω και μάλιστα μίλησε σε ημερίδα που έγινε στο νησί. Από κει και πέρα ο Α.Σ. Φοίβος Κω έχει προσκαλέσει στην Κω τα μέλη της Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου για να δώσουν το «παρών» στο 5ο Kos 3X3 Basketball Festival.

Η προθεσμία των συμμετοχών λήγει την προσεχή Δευτέρα και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα των αγώνων. Υπάρχει αισιοδοξία ότι ο φετινός αριθμός των ομάδων θα «σπάσει» το περσινό ρεκόρ (47), ενώ συμμετοχές υπάρχουν μέχρι στιγμής από το εξωτερικό (Νορβηγία) αλλά και από τη Ρόδο. Το 5ο Kos 3X3 Basketball Festival διοργανώνει ο Α.Σ. Φοίβος σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον Δήμο Κω (Δ.Ο.Π.Α.Β.Σ.).

*Όλες οι πληροφορίες για το τουρνουά βρίσκονται στη νέα ιστοσελίδα (www.kos3x3.gr) που ετοιμάστηκε γι’ αυτό τον σκοπό. Στην ιστοσελίδα μπορούν όλοι να ενημερωθούν για τους τρόπους εγγραφής, τους όρους και τους κανόνες του παιχνιδιού, καθώς και για την ιστορία του τουρνουά».