Τουργαΐδης και Μτσεντλισβίλι στον Α.Ο Πυλίου
Αθλητισμός
27/07/2022

Ένας ακόμη ποδοσφαιριστής νεαρός αλλά με αρκετές παραστάσεις θα βρίσκεται στο ρόστερ του Α.Ο Πυλίου αφού οι «βυσσινί» ήρθαν σε συμφωνία με τον 23χρονο εξτρέμ Νίκα Μτσεντλισβίλι. Ο Μτσεντλισβίλι είναι γεννημένος στη Γεωργία, αλλά ζει στην Ελλάδα από 7 ετών, έχει ελληνική υπηκοότητα και έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις τμήματα υποδομής της Βέροιας.

Το δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν αγωνίστηκε στον Αιολικό ενώ στο πρώτο μισό φορούσε την φανέλα του Αήττητου Σπάτων. 

Στην ποδοσφαιρική του καριέρα έχει αγωνιστεί σε Πιερικό, Αχιλλέα Νεοκαισαρείας, Νάουσα, Θύελλα Καμαρίου ενώ έχει περάσει και απ’ την Κύπρο φορώντας την φανέλα των ΕΝΑΔ Πόλης Χρυσοχούς αλλά και απ’ την ομάδα της Κέρκυρας αγωνιζόμενος στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Συμφώνησε με Τουργαΐδη ο Α.Ο Πυλίου

Δείχνοντας ότι θέλει να κάνει την ομάδα αρκετά νεανική ο Α.Ο Πυλίου ήρθε σε συμφωνία με έναν ακόμη ποδοσφαιριστή ο οποίος θα αγωνιστεί με τους "βυσσινί" τη νέα χρονιά στην Γ' Εθνική.

Ο εξτρέμ, Αλέξανδρος Τουργαΐδης είναι 21 ετών και αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια στις δύο πλευρές του γηπέδου μεσοεπιθετικά.

Συμμετείχε φέτος στο πρωτάθλημα της Oberliga (5η κατηγορία Γερμανίας) και συγκεκριμένα με την HEBC, ενώ στο παρελθόν έχει περάσει από ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ (5 χρόνια), η Δόξα Κορδελιού (4 χρόνια), ο Ηρακλής (2 χρόνια), η Eintracht Norderstedt U19 (Regionalliga), η Niendorf U19 (Bundesliga), η Eintracht Norderstedt – Ανδρικό (Regionalliga).