Στο 7° Pramnos Basketball Camp Bogrinho συμμετείχε ο Πέτρος Αργυρίου (Video)
Αθλητισμός
27/07/2022

Στην Ικαρία βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα ο προπονητής, Πέτρος Αργυρίου όπου συμμετείχε στο Στο 7° Pramnos Basketball Camp Bogrinho που διοργανώθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία και με την παρουσία 150 παιδιών.

Ο Στέργιος Μυτιληνού και το επιτελείο του συλλόγου «Πράμνος» διοργάνωσαν ένα καμπ το οποίο πλέον έχει γίνει θεσμός. Επικεφαλής προπονητής ήταν ο Βασίλης Γεραγωτέλλης βοηθός προπονητή του Γιάννη Σφαιρόπουλο ενώ το παρών έδωσαν μεγάλα ονόματα του ελληνικού μπάσκετ.

Μεταξύ άλλων στην Ικαρία βρέθηκαν ο Γιώργος Βόβορας, ο Δημήτρης Πρίφτης και άλλοι σπουδαίοι προπονητές και γυμναστές που εργάζονται σε μεγάλες ομάδες της χώρας.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει ο Γιώργος Μπόγρης, του οποίου το όνομα έχει συνδεθεί άρρηκτα με το camp ενώ καλεσμένη ήταν η διαιτητής Ευρωλίγκα, Βάσω Τσαρούχα και ο παλαίμαχος πια μπασκετμπολίστας με τεράστια καριέρα στο Ευρωπαϊκό μπάσκετ, Γιάννης Μπορούσης.

Ο Πέτρος Αργυρίου μίλησε στο KOS TV για την εμπειρία ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους ανθρώπους του συλλόγου για την άψογη φιλοξενία. 

Ρεπορτάζ