ΔΟΠΑΒΣ: Όλα είναι έτοιμα για το Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης 3on3 στην Πλατεία ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ
Αθλητισμός
27/07/2022

Όλα,  είναι έτοιμα για το Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης 3 ον 3  που θα ξεκινήσει αύριο 28 Ιουλίου  στην Πλατεία ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ και  θα ολοκληρωθεί την Κυριακή  31 Ιουλίου 2022.

Ο Α.Σ. ΦΟΙΒΟΣ ΚΩ με την υποστήριξη του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Βρεφονηπιακών Σταθμών , για 5η συνεχόμενη χρονιά  στρέφουν τα βλέμματα όλων των μπασκετόφιλων και όχι μόνο , στην καρδιά της πόλης μας, στην Πλατεία Ανταγορα,  όπου  μικροί και μεγάλοι φίλοι του μπάσκετ, με οδηγό τη θέληση για συμμετοχή και το πάθος για τη νίκη , θα μας χαρίσουν όμορφες πλούσιες και συγκινητικές στιγμές.

Φέτος το τουρνουά καλαθοσφαίρισης , έχει ενταχθεί στο επίσημο καλεντάρι της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης  ( 3Χ3 GRNATIOMALTOUR ) και οι συμμετοχές έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία  αφού έχουν δηλώσει συμμετοχή 78 ομάδες καταρρίπτοντας για φέτος το ρεκόρ συμμετοχών σε όσα τουρνουά έχουν γίνει μέχρι σήμερα στην Ελλάδα.

Η παρουσία μας και το ζεστό χειροκρότημα μας θα  δώσει χαρά και θα τονώσει τις προσπάθειες των συμμετεχόντων που αναμένεται να είναι συναρπαστικές.

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ : 17.00 μμ

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΟΛΟΙ από αύριο στην ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ.

 

 

 

                                                                                                                 ΤΜΗΜΑ  ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

                                                                                                                ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ