Με την παρουσία αρκετού κόσμου η τελετή λήξης του Kids Summer Camp (pics)
Αθλητισμός
29/07/2022

Με την παρουσία αρκετού κόσμου, γονιών, παιδιών, συγγενών και φίλων ολοκληρώθηκε το Kids Summer Camp που διεξήχθη με ιδιαίτερη επιτυχία στην παραλία Βαπόρι στο Μαρμάρι. 

Ο Δημήτρης Δημόπουλος και οι συνεργάτες του χάρισαν στα παιδιά έναν όμορφο μήνα, με πολλά παιχνίδια, δραστηριότητες και αθλήματα και όλοι έφυγαν απόλυτα ευχαριστημένοι απ’ την διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τον Α.Ο Πυλίου και με την στήριξη του ΔΟΠΑΒΣ ανανεώνοντας το ραντεβού τους για του χρόνου.

Το παρών έδωσαν η αντιδήμαρχος αθλητισμού και πολιτισμού, Σέβη Βλάχου που απηύθυνε μάλιστα χαιρετισμό τονίζοντας την χαρά και την ικανοποίηση της που γίνονται τέτοιες δράσεις από νέους ανθρώπους  αλλά και  ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ, Κωνσταντίνος Ζαχαρός, η αντιδήμαρχος, Γεωργία Κασσιώτη, η περιφερειακή σύμβουλος, Διονυσία Κασσιώτη και ο πρόεδρος της κοινότητας Πυλίου, Αναστάσης Κεφαλιανός.

Τα παιδιά το χάρηκαν, ετοίμασαν χορογραφίες με τους προπονητές τους, χειροκροτήθηκαν και παρέλαβαν τα αναμνηστικά τους μετάλλια.

Παρών στην εκδήλωση ήταν και ο Στέργος Μαρίνος που έχει γράψει την δική του ξεχωριστή πορεία στο ελληνικό ποδόσφαιρο  και πήρε το ζεστό χειροκρότημα δίνοντας και μετάλλια στα παιδιά που συμμετείχαν στο τουρνουά.

Ο Δημήτρης Δημόπουλος στο τέλος ευχαρίστησε τους γονείς, τους προπονητές, τα παιδιά , τον Δήμο Κω, την ομάδα του Α.Ο Πυλίου και όλους όσους συνέβαλαν για την διεξαγωγή του καμπ και η βραδιά συνεχίστηκε υπό της μουσικές επιλογές του DJ, Γιάννη Κυπραίου.

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ