Συμφώνησε με Μιχαλάκη και Ντόκο ο Α.Ο Πυλίου
Αθλητισμός
03/08/2022

Στον Α.Ο Πυλίου επιστρέφει μετά την σεζόν 2019-2020 ο Λουκάς Μιχαλάκης. Ο 31χρονος τερματοφύλακας που είχε κατακτήσει τον τίτλο με τους «βυσσινί» στην Α’ κατηγορία και έχει αγωνιστεί και παλιότερα στο Πυλί συμφώνησε με την ομάδα του Δημήτρη Χρυσόπουλου για τη νέα χρονιά στην Γ’ Εθνική.

Ο Μιχαλάκης την τελευταία σεζόν αγωνίστηκε με την ομάδα του χωριού του, το Νικαγόρα και θέλησε με δηλώσεις του να τους ευχαριστήσει και δημόσια.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο giafkasports.gr:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια την ομάδα του Νικαγόρα για την όμορφη χρονιά που περάσαμε μαζί και στην ανδρική ομάδα αλλά και ως προπονητής σε τμήματα υποδομής. Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά την διοίκηση, τον πρόεδρο, Μιχάλη Ράπανο και τον γενικό αρχηγό, Γιάννη Φούσκα και εύχομαι τα καλύτερα. Παράλληλα χαίρομαι που επιστρέφω στην ομάδα του Α.Ο Πυλίου και στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό».

Συμφώνησε με Ντόκο ο Α.Ο Πυλίου

Μια ακόμη σημαντική προσθήκη έκανε στο ρόστερ του ο Α.Ο Πυλίου που συμφώνησε με το αριστερό μπακ, Ίγκλι Ντόκο.

Ο 23χρονος αμυντικός ξεκίνησε την καριέρα απ’ τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού κάνοντας και επαγγελματικό συμβόλαιο, και στην συνέχεια αγωνίστηκε σε Ιωνικό, Κόρινθο, Θεσπρωτό, Ηλιούπολη, ΠΑΟ Ρούφ ενώ μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Άγιο Ιερόθεο.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στον Παναθηναϊκό είχε προπονητή τον δικό μας, Σωτήρη Συλαϊδόπουλο.