Πανελλήνιο πρωτάθλημα Μπιτς ΒόλεΪ Κ-19: Με αρκετούς αθλητές από Κω και Ρόδο
Αθλητισμός
03/08/2022

Τα βλέμματα όλων όσων ασχολούνται με το αναπτυξιακό beach volley είναι στραμμένα στην Κρήτη και συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις του Karteros Beach Sport Center στο Ηράκλειο όπου το επόμενο σαββατοκύριακο 6-7 Αυγούστου θα διεξαχθεί η τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος Τζούνιορς στις κατηγορίες Κ19 σε αγόρια και κορίτσια. Βροντερό ''παρών'' θα δώσουν τα Δωδεκάνησα με τη συμμετοχή επτά ομάδων σε αγόρια και κορίτσια με μεγάλες πιθανότητες διάκρισης και στις δύο κατηγορίες.

Στα κορίτσια οι Σταματίνα Γκιζέττη με την Ελπίδα Πιτσιγκώνη από Ρόδο και Θεσσαλονίκη αντίστοιχα και οι Ροδίτισσες Κάλια Θαρρενάκη / Νικολέτα Γκίκα είναι οι ομάδες που κέρδισαν το δικαίωμα συμμετοχής στο τελικό τουρνουά του πανελληνίου πρωταθλήματος. Στα αγόρια ο Δημήτρης Καλιόζης από Ρόδο με τον Γιάννη Καρδούλια από Κω μαζί με τους Κώους Κωσταντίνο Θανόπουλο/ Γιώργο Γεροβασίλη, Παπαϊωάννου Δημήτρη/ Ιντρισλάρι Αλέξανδρο, Σπύρου Κώστα με συμπαίκτη των Λεωνίδα Πετρόπουλο από Πάτρα και τέλος το δίδυμο Ρέγκλη Ηλία/ Μηλιώνη Βίκτωρα από Ρόδο και Αθήνα αντίστοιχα είναι η πέντε ομάδες που μαζί με τις δύο των κοριτσιών θα δώσουν άρωμα Δωδεκανήσου σε αυτό το τουρνουά.

Το Δ.Σ. της Τ.Ε.Ε.Ο.ΠΕ. Δωδεκανήσου εύχεται ότι καλύτερο σε όλα τα παιδιά σε αυτή τους την προσπάθεια.

O Oμοσπονδιακός προπονητής, Αλκιβιάδης Χατζηνικολάου μίλησε στο KOS τόσο για το Πανελλήνιο Κ-17 όσο και για το Κ-19 που έρχεται. 

Ρεπορτάζ