Ξεκίνησε η προετοιμασία για τους Καρδούλια - Καλιόζη για Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ Κ18 στο Λουτράκι
Αθλητισμός
12/08/2022

Με το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ Κ18 στο Sportcamp στο Λουτράκι να πλησιάζει (1-4 Σεπτεμβρίου 2022), η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης ανακοίνωσε τις Ελληνικές συμμετοχές σε αγόρια και κορίτσια.

Στη πόλη της Πελοποννήσου θα παρελάσει το μέλλον του Ευρωπαϊκού μπιτς βόλεϊ, με την Ελλάδα να εκπροσωπείται από τρεις ομάδες σε κάθε φύλο. Επικεφαλής της διαδικασίας επιλογής των αθλητών και αθλητριών ήταν ο ομοσπονδιακός προπονητής Τίε Σαντάνα και οι συνεργάτες του και με βάση τους κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας (CEV) η προθεσμία δηλώσεων συμμετοχής των ομάδων έληγε την Δευτέρα 1η Αυγούστου.

Όλες οι ομάδες που επιλέχθηκαν αποτελούν το ελπιδοφόρο μέλλον για τη χώρα μας στο κορυφαίο άθλημα της άμμου, με την διοργάνωση του Ευρωπαϊκού στο Λουτράκι να αποτελεί επιπλέον κίνητρο για όλους για περαιτέρω ανάπτυξη του μπιτς βόλεϊ.

Στα αγόρια θα συμμετέχουν ο Κώος Γιάννης Καρδούλιας με το Ροδίτη Δημήτρη Καλιόζη, οι οποίοι το καλοκαίρι του 2022 κατέκτησαν τις τελικές φάσεις Κ19 και Κ22, ενώ συμμετείχαν και στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ Κ20 καταλαμβάνοντας την 13η θέση. 

Μάλιστα οι δύο τους συνεχίζουν τις προπονήσεις και μίλησαν στο KOS TV και για την προετοιμασία τους αλλά και για τα άμεσα σχέδια τους. 

Ρεπορτάζ