Ξεκίνησε την προετοιμασία της η Δόξα Καρδάμαινας (pics & video)
Αθλητισμός
22/08/2022

Ξεκίνησε σήμερα και επίσημα η προετοιμασίας της Δόξας Καρδάμαινας για τη νέα χρονιά που θα βρει την ομάδα ενισχυμένη για το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Δωδεκανήσου. Οι «μελανόλευκοι» έχουν κινηθεί εντυπωσιακά στο μεταγραφικό παζάρι ενώ στην σημερινή προπόνηση το παρών έδωσε και ο Μάρκο Δημητρίεβιτς που αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Ο Μανώλης Οικονόμου και ο Γιώργος Σταμάτης καλωσόρισαν τους ποδοσφαιριστές, τους ευχήθηκαν μια καλή σεζόν χωρίς τραυματισμούς και να είναι όσο το δυνατόν πιο συνεπείς στις προπονήσεις ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι λόγω των αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων υπάρχει και ένα γκρουπ ποδοσφαιριστών που κάνει πρωινή προπόνηση. 

Απ’ την πλευρά της διοίκησης, ο Ζαχαρίας Μποϊλής ευχήθηκε και εκείνος σε όλους κυρίως υγεία και ότι η ομάδα θα είναι κοντά σε ότι χρειαστεί ο καθένας και έχει να κάνει με την καθημερινότητα του και όλοι μαζί να παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για να μπορέσει η ομάδα να είναι ανταγωνιστική και να κάνει μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας.

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ