Στα «βάσανα» και η Αναγέννηση Ασφενδιού (pics & video)
Αθλητισμός
22/08/2022

Στην περίοδο της προετοιμασίας μπήκε από σήμερα το απόγευμα και η Αναγέννηση Ασφενδιού που στο γήπεδο Φιλίνος θα βγάλει μεγάλο μέρος των προπονήσεων για να παρουσιαστεί έτοιμη στο νέο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας.

Έχοντας ως παρακαταθήκη την περσινή χρονιά που οι «πράσινοι» έκαναν εξαιρετική πορεία θέλουν και φέτος να παρουσιαστούν άκρως ανταγωνιστικοί και να τερματίσουν όσο ψηλότερα γίνεται. 

Ο νέος τεχνικός της ομάδας, Κώστας Παπαχαραλάμπους καλωσόρισε τους ποδοσφαιριστές του, ανέλυσε το πρόγραμμα των προπονήσεων και το πως θέλει να δουλέψει ο ίδιος σε όλο το διάστημα της προετοιμασίας και στην συνέχεια οι “πράσινοι” μπήκαν και επίσημα στα βάσανα.

Όπως οι περισσότερες ομάδες της Α’ κατηγορίας έτσι και η Αναγέννηση Ασφενδιού είχε αρκετές απουσίες απ’ την πρώτη προπόνηση λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων των ποδοσφαιριστών ενώ στην προετοιμασία συμμετέχουν και αρκετά παιδιά απ’ τις ακαδημίες.

 Στην κάμερα του KOS TV μίλησαν ο κοινοτικός σύμβουλος, Σεβαστιανός Παρβέρης και ο πρόεδρος του συλλόγου, Μιχάλης Παρασκευαδάκης

 

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ