3×3 GR National Tour: Η Κως έκανε το ρεκόρ!
Αθλητισμός
24/08/2022

Ξεχωριστή μνεία στο site της ΕΟΚ έγινε για το τουρνουά 3Χ3 που διοργάνωσε με ιδιαίτερη επιτυχία ο Φοίβος αφού έγινε και ρεκόρ συμμετοχών (80) στο νησί μας.

Τα όσα αναφέρει η ΕΟΚ

Το τουρνουά 3x3GR National Tour ταξιδεύει από πόλη σε πόλη και συστήνει μια διαφορετική εκδοχή του αγαπημένου μας μπάσκετ σε ανθρώπους κάθε ηλικίας, χωρίς να κάνει διακρίσεις σε… βουνό ή θάλασσα. Στις τρεις τελευταίες του στάσεις επισκέφθηκε την Κάλυμνο, την Κω και τα Σέρβια Κοζάνης. Η Κως μάλιστα έκανε και το δικό της ξεχωριστό ρεκόρ.

Οι ομάδες που πήραν μέρος στο τουρνουά στο νησί των Δωδεκανήσων έφτασαν τις 80, αριθμό ρεκόρ για τη φετινή διοργάνωση, η οποία πραγματοποιήθηκε από τις 28 ως τις 31 Ιουλίου! Στη γειτονική Κάλυμνο, ο αριθμός των ομάδων που πήραν μέρος έφτασε τις 42 με το τουρνουά να φιλοξενείται στο νησί από τις 22 ως τις 24 Ιουλίου.

Τέλος, στα Σέρβια Κοζάνης, παρά τη βροχή που χάλασε τα αρχικά σχέδια, πήραν μέρος 25 ομάδες, οι οποίες έπαιξαν στις 13 και 14 Αυγούστου και χάρηκαν το παιχνίδι σε κλειστό γυμναστήριο. Και υπάρχει και συνέχεια.