Το όνειρο... πραγματικότητα! Το έργο τοποθέτησης χλοοτάπητα στο γήπεδο Ζηπαρίου αξίας 250 χιλ.€ παρουσίασε ο Δήμαρχος Κω στο ΔΣ της Αναγέννησης Ασφενδιού
Αθλητισμός
09/09/2022

Μια σπουδαία είδηση, την υπογραφή της εργολαβικής σύμβασης για την υλοποίηση του έργου τοποθέτησης χλοοτάπητα στο γήπεδο Ζηπαρίου αξίας 250.000 €, ανακοίνωσε πριν από λίγη ώρα ο Δήμαρχος Κω στο Δ.Σ της Αναγέννησης Ασφενδιού. 

Η ανακοίνωση έγινε στο πλαίσιο μιας ιδιαίτερα εγκάρδιας συνάντησης στο Δημοτικό Μέγαρο ανάμεσα στο Δήμαρχο, Θεοδόση Νικηταρά, τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΒΣ, Παναγιώτη Χατζηχριστοφή, τον πρόεδρο και γενικό γραμματέα του ποδοσφαιρικού σωματείου, Μιχάλη Παρασκευαδάκη και Νικήτα Χατζηβασίλη, αντίστοιχα, τον εφημέριο Ιερού Ναού Αναλήψεως Ζηπαρίου, π. Ιωάννη Κουτάντο καθώς και τον κοινοτικό σύμβουλο Ασφενδιού, Σεβαστιανό Παρβέρη. 

Ο Δήμαρχος, στην τοποθέτησή του, εξέφρασε τη χαρά και τη συγκίνησή του που βρέθηκε ενώπιον αγαπημένων παιδικών φίλων για να μοιραστεί μια σημαντική ανακοίνωση που πρόκειται να χαροποιήσει όχι μόνο τη Διοίκηση και τους παίκτες της ομαδας της ''Αναγέννησης'' αλλά και τη νεολαία της Κοινότητας Ασφενδιού. Ο κ.Νικηταράς, υπογράμμισε ότι σε λίγους μήνες, ένα όνειρο θα γίνει πραγματικότητα και θα χαρίσει πολλά χαμόγελα. Ο ίδιος, δε δίστασε να παραδεχτεί δημόσια ότι το γήπεδο Ζηπαρίου, πέρα από την ανάγκη αποκατάστασης του χλοοτάτητα με έναν νέο, σύγχρονων προδιαγραφών, χρειάζεται παρεμβάσεις και σε άλλους κοινόχρηστους χώρους όπως τα αποδυτήρια γι' αυτό δεσμεύτηκε ότι στο άμεσο μέλλον θα μεριμνήσει και γι' αυτές τις εργασίες. 

Μετά το Δήμαρχο, το λόγο πήρε ο πατέρας Ιωάννης Κουτάντος, που πέρα από έναν ιδιαίτερα αγαπητό και δραστήριο ιερέα, αποτελεί κι ένα πρόσωπο απόλυτα ταυτισμένο με την Κοινότητα Ασφενδιού και δη με το Ζηπάρι αλλα και με την ομάδα της ''Αναγέννησης''. Ο ίδιος, βαθειά συγκινημένος, ευχαρίστησε από καρδιάς τον κ.Νικηταρά για την ανακοίνωση του έργου της τοποθέτησης χλοοτάπητα στο γήπεδο Ζηπαρίου κι έπειτα τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΒΣ, Παναγιώτη Χατζηχριστοφή, που πάντοτε στέκεται αρωγός στις ανάγκες της Αναγέννησης Ασφενδιού και μάχεται για μια καλύτερη ημέρα στα αθλητικά πράγματα του νησιού μας.  Ο πατέρας Κουτάντος, έκανε μια σύντομη ιστορική αναδρομή σε ανθρώπους που κάποτε συνέβαλαν καταλυτικά για τη δημιουργία του γηπέδου του χωριού του. 

Σε σύντομες τοποθετήσεις προέβησαν ο πρόεδρος Αναγέννησης Ασφενδιού, Μιχάλης Παρασκευαδάκης και ο κοινοτικός σύμβουλος Ασφενδιού, Σεβαστιανός Παρβέρης. 

 

 

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ