Αρχοντούλης: ''Στόχος η γρήγορη παραμονή, χαίρομαι για την πορεία του Α.Ο Πυλίου''
Αθλητισμός
12/09/2022

 

Προπονητής στον Απόλλων Καλυθιών είναι απ' την φετινή χρονιά ο γνωστός σε εμάς , Γιάννης Αρχοντούλης ο οποίος μετά από μια μεγάλη καριέρα ως ποδοσφαιριστής ασχολείται πλέον με την προπονητική.

Φέτος έχει αναλάβει την ομάδα των Καλυθιών σε μια μεταβατική χρόνια για τον σύλλογο αφού υπήρχαν αρκετές αποχωρήσεις την καλοκαιρινή περίοδο και η ομάδα θέλει, έχοντας ως βάση και πάλι τους νεαρούς ποδοσφαιριστές και κάποια παιδιά που έχουν αποκτηθεί να πετύχει νωρίς τον στόχο της παραμονής στην Α' κατηγορία.

Στο πλευρό του έχει ως γυμναστή τον Θοδωρή Σκαρτάδο ενώ γενικός αρχηγός της ομάδας έχει αναλάβει ο Μήνας Ζωίδης.

Το τελευταίο ματς του Γιάννη Αρχοντούλη ως ποδοσφαιριστής ήταν αυτό τον Φεβρουάριο του 2020 όταν με το δικό του γκολ έκρινε την αναμέτρηση Α.Ο Πυλίου - Ηρακλής Μαριτσών (2-1) που ουσιαστικά ήταν και το ματς που έκρινε τον πρωταθλητή εκείνης της χρονιάς.

Σε δηλώσεις του στο KOS TV, δήλωσε χαρούμενος για την πορεία της ομάδας, που έχει καταφέρει να σταθεροποιηθεί στην Γ' Εθνική και ευχήθηκε τα καλύτερα ενώ παράλληλα μίλησε και για το νέο του ρόλο ως προπονητής και για τους στόχους του Απόλλων αλλά και τους δικούς του.

Ρεπορτάζ