«Σε περίπτωση μη συμμετοχής ομάδων στην Α' κατηγορία θα βρεθεί η λύση, αντιμέτωπος με τα σωματεία ο υφυπουργός» (Video)
Αθλητισμός
15/09/2022

Όλα έτοιμα είναι για την αυριανή κλήρωση της ΕΠΣ Δωδεκανήσου για την Α’ κατηγορία αλλά και για την Β’ κατηγορία Δωδεκανήσου με την παρουσία του προέδρου της ΕΠΟ, Παναγιώτη Μπαλτάκου.

Ο πρόεδρος της επιτροπής πρωταθλήματος, Xρήστος Ψέλλας μίλησε στο KOS TV σχετικά με τις φήμες για την μη συμμετοχή κάποιων ομάδων στην Α’ κατηγορία, τονίζοντας ότι σε περίπτωση που κάτι τέτοιο γίνει επίσημο τότε θα υπάρξει επικοινωνία με το νομικό τμήμα της ΕΠΟ για να βρεθεί η λύση ενώ αναφέρθηκε και στο πρωτάθλημα της νέας σεζόν που θα γίνει με 16 ομάδες ελπίζοντας να παραμείνει η κανονικότητα σε ότι αφορά τα προβλήματα που έφερε ο κορονοϊός.

Τέλος αναφέρθηκε στην κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον υφυπουργό αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη και την ΕΠΟ σχετικά με την εγγραφή των σωματείων στο μητρώο, τονίζοντας ότι έχουν κάνει δύσκολη μια διαδικασία σωματεία που είναι ερασιτεχνικά και παράγοντες που προσπαθούν να τα κρατήσουν ζωντανά ενώ ξεκαθάρισε ότι όλα τα σωματεία της Ένωσης θα πάρουν κανονικά μέρος στα πρωταθλήματα.

Τέλος αναφέρθηκε και στην κλήρωση της Β’ κατηγορίας του Ομίλου νήσων, του κυπέλλου και των υποδομών που θα γίνει στην Κω τέλος του μήνα.

Ρεπορτάζ