Σε ετοιμότητα για τη νέα αγωνιστική περίοδο, στόχος η ανάπτυξη του μπάσκετ στα Δωδεκάνησα δήλωσε ο πρόεδρος της ΤΕΕΟΚ, Παντελής Κουγιός
Αθλητισμός
22/09/2022

Συνολικά 25 αναμετρήσεις θα διεξαχθούν από 22 έως 28 Σεπτεμβρίου, στο πρώτο πρόγραμμα της χρονιάς από την Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου. H πρεμιέρα θα γίνει απόψε στις 20:30 με το ματς για τους παμπαίδες ανάμεσα σε Α.Ε Δικαίου και Έσπερο.

Ο πρόεδρος της τοπικής επιτροπής, Παντελής Κουγιός θέλησε να ευχηθεί σε όλα τα σωματεία να έχουν μια καλή και αγωνιστική περίοδο τονίζοντας ότι με την βοήθεια όλων αποφασίστηκε να ξεκινήσει η σεζόν νωρίτερα με στόχο της διοίκησης να φέρει όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο στο μπάσκετ.

Τόνισε επίσης ότι σε κάθε νησί ουσιαστικά υπάρχει ένας εκπρόσωπος της ΤΕΕΟΚ, στην προσπάθεια εξωστρέφειας και συνεργασίας που υπάρχει με τις ομάδες ενώ επισήμανε ότι έχει γίνει συζήτηση τις τελευταίες ημέρες με τηλεοπτικά συνεργεία για να μεταδοθούν όσα περισσότερα παιχνίδια γίνεται και να δημιουργηθεί έτσι μια μεγάλη βάση δεδομένων για όσους ασχολούνται με το μπάσκετ.

Ρεπορτάζ