ΠΑΟΚ Κω: Αναβολή κυπέλλου "Νεκτάριος Γιμελάς"
Αθλητισμός
28/09/2022

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΙΝΙ ΚΥΠΕΛΟΥ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ «Νεκτάριος Γιμελάς»ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ.ΕΠΑΝΑΔΙΑΤΥΠΩΣΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ

Επιστολή στον πρόεδρο του ΔΟΠΑΒΣ


 

 κύριε Πρόεδρε του ΔΟΠΑΒΣ ΚΩ ,

Λόγω αδυναμιας του ΔΟΠΑΒΣ να ανταποκριθεί στις αναγγελθείσες ημερομηνίες  στο τουρνουά που προτείναμε, και μετά από συνεννοήσεις και με την ομάδα των βετερανων Ρόδου –Διαγόρα ότι θα ανταποκριθούν  σε κάποια άλλη ημερομηνία μέσα  στον Νοέμβριο, η διοργάνωση που εξαγγείλαμε με τον τίτλο ΚΥΠΕΛΟ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ «Νεκτάριος Γιμελάς» προς τιμήν του αποβιώσαντος παλιού αρχηγού της ομάδας μας Νεκτάριου Γιμελά. Αναβάλλεται προς το παρόν ,η  πρόταση για το μίνι κύπελοείχεως εξής:

Οι ομάδες της πόλης από κοινού συγκροτούν την μικτή πόλης(1), οι ομαδες των χωριών την ομάδα μικτή χωριών(2) και μαζί με ΠΑΟΚ ΚΩ(3) και βετερανουςΡΟΔΟ-ΔΙΑΓΟΡΑ(4)έχουμε τις 4 ομάδες του μινιμυπέλου.

Στην αναβολή αυτήν έχουμε την σύμφωνη γνώμη όλων των ομάδων που θα στείλουν από 4-5 βετερανους για την συγκροτηση των 2 μικτών! Επίσης την συμφωνία και την  συνεργασία  του GIAFKASPORTSως συνδιοργανωτη της εκδήλωσης.

 Επαναλαμβάνουμε ότι η όλη διοργάνωση θα γίνει υπό την επίβλεψη της ομάδας μας.Η ομάδα μας θα αναλάβει τον εφοδιασμό των ομάδων με νερά.

Ο ΔΟΠΑΒΣ όποτε γινει η διοργάνωση θα αναλάβει κάλυψη διαιτησιών και ιατρού για 4 ματς , την προμήθεια των 2 στολών των 2 μεικτών που θα γίνουν  την φιλοξενία της ομαδας της Ρόδου τα διπλώματα και μετάλια και την διάθεση του γηπέδου!

Φιλοδοξούμε να κάνουμε την διοργάνωση αυτή ετήσια με συμμετοχή και μετάκληση κάθε χρόνο διαφορετικής ομάδας βετεράνων εκτός του νησιού μας!

Από εσάς (τον ΔΟΠΑΒΣ ζητάμε τα έξοδα φιλοξενίας &διατροφής των βετερανων Ρόδου –Διαγόραminimum 25 ατομα) (, τα έξοδα διαιτησιών& και ιατρικής κάλυψης για τους 4 αγώνες(~500ευρώ), πρόχειρες εμφανισεις για τις 2 μεικτές ομάδες(~500ευρώ ,μεταλλια και διπλώματα,

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την ανταπόκριση σας.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς,

 

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΩ                    ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ/Σ Του ΠΑΟΚ ΚΩ

ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ