Έσπερος και Unified στους Πανελλήνιους αγώνες των Special Olympics Hellas
Αθλητισμός
29/09/2022

Από 2 έως 8 Οκτωβρίου οι έφηβοι του Εσπέρου Κω θα πάρουν μέρος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Special Olympics Hellas μαζί με παιδιά απ' το Σβουρένειο ΚΔΑΜεα Κω, την ομάδα Unified της Κω.

Η ανακοίνωση

Απο την πρώτη μέρα ιδρύσεως του Σύλλογού μας, η αποδοχή και ο σεβασμός σε κάθε μορφή διαφορετικοτητας αποτελεσε μια από τις βασικες μας αρχες.

Η συμμετοχή αθλητών του εφηβικού τμήματος του Έσπερου στους πανελλήνιους αγώνες των Special Olympics Hellas με την ομάδα καλαθοσφαίρισης Unified της Κω, αποτελεί για εμάς επιτυχια ανεκτίμητης αξίας.
Η μοναδική εμπειρία που θα ζήσουν οι αθλητές του εφηβικού μας τμήματος από 2 έως 8 Οκτωβρίου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Special Olympics Hellas που θα διεξαχθεί στο Λουτράκι με τη συμμετοχή 800 αθλητών, μας γεμίζει περηφάνια και ικανοποίηση.
Αθλητές του Έσπερου έχουν την τιμή, μαζί με αθλητές - μέλη των Special Olympics Hellas να αποτελουν την Unified Τeam της καλαθοσφαίρισης που θα εκπροσωπησει το νησί μας στο προσεχες πανελλήνιο πρωτάθλημα
των Special Olympics.

Οι προπονητές και συνοδοί της ομάδας από το νησί της Κω, θα είναι ο κος Χατζηδαυιδ Κώστας Περιφερειακος Συντονιστής Αιγαίου των Special Olympics Hellas και ο Υπεύθυνος Ακαδημιών του Συλλόγου μας κος Χατζηστεργος Δημήτρης.