Οι αγώνες και οι δράσεις του Ποδηλατικού Ομίλου τον Σεπτέμβριο (pics)
Αθλητισμός
06/10/2022

Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα XC Eliminator έλαβαν μέρος οι αθλητές του συλλόγου, Κοντογιωργακης Φανούριος και Καρνέζος Ανδρέας. Ο αγώνας διεξήχθη στον Μόλυβο Μυτιλήνης σε μία αρκετά στενή και τεχνική διαδρομή. Οι αθλητές μας έλαβαν τις παρακάτω διακρίσεις: 

ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΦΑΝΟΥΡΙΟΣ

3ος  Πανελληνιονίκης – Μάστερς

ΚΑΡΝΕΖΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

7η θέση - Παίδας

3o ΚΥΠΕΛΛΟ ΟΡΕΙΝΗΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ. ΜΥΤΙΛΗΝΗ 2/10/22

Στο Μόλυβο Μυτιλήνης διεξήχθη και το 3ο κύπελλο ορεινής ποδηλασίας σε μία όμορφη διαδρομή με 80% στην πόλη με σοκάκια , σκαλιά ανηφορικά και κατηφορικά καθώς και τεχνικά εμπόδια. Κύριο χαρακτηριστικό τα ανηφορικά τεχνικά μέρη, πολλοί εθελοντές σε όλη την διαδρομή και πολύς κόσμος που ενθάρρυνε τους αθλητές κατά την διάρκεια του αγώνα. Οι αθλητές μας διακρίθηκαν στις παρακάτω θέσεις:

ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΦΑΝΟΥΡΙΟΣ

2η θέση – Μάστερς

Ο Φανούρης στον τελευταίο αγώνα κυπέλλου τερμάτισε στην 1η θέση γενικής στην βαθμολογία του κυπέλλου ορεινής ποδηλασίας,

ΚΑΡΝΕΖΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

7η θέση – Παίδας.

Την αποστολή συνόδεψε ο Γιώργος Γρηγοριάδης , γεν. γραμματέας του συλλόγου μας.

8η ΑΝΑΒΑΣΗ ΠΑΝΟΡΜΙΤΗ – ΣΥΜΗ 1-2/10/22

Στην υπέροχη τοποθεσία της ιεράς μονής Πανορμίτη στην Σύμη, διεξήχθη η 8η ανάβαση Πανορμίτη μία διοργάνωση θεσμός της ομάδας του Έλαφου. Ο σύλλογός μας τα τελευταία χρόνια συμμετέχει ανελλιπώς στον αγώνα – εκδρομή για παιδιά και γονείς. Συμμετείχαμε τελικώς με 6 αθλητές που διακρίθηκαν ως εξής:

ΚΛΗΜΕΝΤΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

2η θέση - Μάστερς

Ο Ανδρέας κατέλαβε την 2η θέση μόλις 30’’ πίσω από τον αθλητή του Διαγόρα Κυπριάδη Γεώργιο, στην διαδρομή των 12χλμ.

ΝΤΡΙΤΣΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

2η θέση – Μίνι Μεγάλα κορίτσια.

Η Χριστίνα τερμάτισε μόλις 1 δευτερόλεπτο πίσω από την Αλευράκη Αγγελικη κάνοντας και τα δύο κορίτσια τον καλύτερο χρόνο, ανάμεσα σε αγόρια κορίτσια. σε αυτή την απόσταση (3χλμ).

ΚΑΛΛΕΡΕΣ ΜΙΧΑΗΛ

Ο Μιχάλης μας αγωνίστηκε στην κατηγορία Sportive, καθώς δεν συμπλήρωσε η κατηγορία Ανδρών -Εφήβων. Όπως πάντα έδωσε τον καλύτερό του εαυτό στον αγώνα και το ευχαριστήθηκε , που είναι ο πρωταρχικός μας στόχος.

ΜΟΡΕΤΤΟ ΑΡΓΥΡΩ

5η θέση – Κορασίδα

ΚΟΥΖΟΥΚΑ ΕΥΔΟΞΙΑ

7η θέση – Μίνι Μεγάλα κορίτσια

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ

9η θέση – Μίνι Μεγάλα κορίτσια.

Να ευχαριστήσουμε τους συνοδούς των παιδιών που βοήθησαν στο ταξίδι αυτό.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΑΣΤΕΡΣ – ΜΕΘΑΝΑ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ, ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΣΟΣ 25/9/22

Στα Μέθανα Τροζηνίας στην Πελοπόννησο διεξήχθη το πανελλήνιο πρωτάθλημα Μάστερς σε μία πολύ όμορφη διαδρομή και σε μία πολύ καλή διοργάνωση. Εκεί συμμετείχε για πρώτη φορά σε πανελλήνιο αγώνα ο αθλητής μας ΚΑΛΣΑΤΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ. Αγωνίστηκε στην Αντοχή των 96χλμ σε μία δύσκολη και καλά στημένη διαδρομή και τερμάτισε 25ος στην κατηγορία του, ανάμεσα σε 49 αθλητές.

Την αποστολή συνόδεψε ο Γιώργος Γρηγοριάδης , γεν. γραμματέας του συλλόγου μας.

ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ 21-26/9/2022

Στην ευρωπαϊκή εβδομάδα κινητικότητας συμμετείχε ο σύλλογος μας με την ποδηλατοβόλτα της Σαββάτου 25/9 και την κυκλοφοριακή αγωγή που πραγματοποιήθηκε στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής από την Τετάρτη μέχρι και την Δευτέρα 26/9 , μία δράση του Δήμου Κω σε συνεργασία με ποδηλατικούς συλλόγους του νησιού μας. Εμείς συμμετείχαμε με τον πρόεδρο του συλλόγου μας Πρέζα Νικο και εκπαιδευτή οδηγών και κυκλοφοριακής αγωγής, όπως και με την συμμετοχή άλλων δύο εκπαιδευτών οδηγών τον Πρέζα Αλέξανδρο και Καραναστάση Στράτο. Την δράση του συλλόγου πλαισίωσε και ο Διώτης Γιώργο , ταμίας του συλλόγου μας.

7ος ΓΥΡΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ 11/9/22

Στην Χαλκίδα στον αγώνα αντοχής που διοργάνωσε ο Αθλητικός Όμιλος Θησέας, συμμετείχε ο αθλητής μας ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ στην κατηγορία Μαστερ Α. Σε μία διαδρομή δύσκολη λόγω ζέστης, ο αθλητής μας τερμάτισε εντός ορίου χρόνου στην κατηγορία του.

Να ευχαριστήσουμε την προπονητική ομάδα, που φέτος δείχνει τα αποτελέσματά της σε όλους τους αθλητές και την άνοδο του αγωνιστικού και αθλητικού επιπέδου των αθλητών μας τόσο σε τοπικό όσο και σε εθνικό επίπεδο.

ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ – προπονητής (ΓΓΑ)

ΚΛΗΜΕΝΤΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ – βοηθός προπονητή

ΔΟΥΒΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ – βοηθός προπονητή

ΜΠΙΛΛΗΣ ΣΤΡΑΤΟΣ – γυμναστής (ΤΕΦΑΑ)

Να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας για την συνεχή υποστήριξη στον σύλλογο και στην εξέλιξη του.

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΟΥΖΟΥΚΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

ΣΕΡΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ -SERNIKOS BIKES

ΑΦΟΙ ΣΤΑΜΟΓΛΟΥ - ΠΟΔΗΛΑΤΑ

ΚΑΚΙΒΕΛΗ ΚΟΣΜΑ - BEST BIKES KAKIVELIS

ΝΤΡΙΤΣΗ ΑΝΤΩΝΗ -SKIPPER CAFE

ΣΒΥΝΟΥ ΝΤΙΝΑ - MARITINA HOTEL

ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ - ΕΜΠΟΡΕΙΑ ΓΑΛΑΚΤ/ΚΩΝ ΕΙΔΩΝ

ΑΠΟΣΠΟΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - ΓΙΑΝΝΙΩΤΙΚΟ ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ

ΜΟΥΣΤΑΦΑΣ ΤΖΙΝΟΓΛΟΥ- ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΜΟΥΣ

ΣΚΕΥΟΦΥΛΑΚΑΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ - ΟΙΝΟΠΟΕΙΟ ΣΚΕΥΟΦΥΛΑΚΑΣ

ΛΑΝΤΖΙΟΣ ΒΛΑΣΣΗΣ - PIZZA CON

Φωτογραφίες