Φιλική νίκη για τον Α.Ο Πυλίου, 2-0 την Αναγέννηση Ασφενδιού (Video)
Αθλητισμός
18/10/2022

Τη φιλική νίκη με 2-0 πήρε ο Α.Ο Πυλίου απέναντι στην Αναγέννηση Ασφενδιού στο γήπεδο Πυλίου στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων και της αναμονής τους για την επίσημη έναρξη των πρωταθλημάτων τους.

Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο και την κυκλοφορία για το μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και δημιούργησαν κυρίως στο δεύτερο μέρος τις στιγμές τους για να σκοράρουν απέναντι σε μια Αναγέννηση που παρουσιάστηκε σαφώς πιο βελτιωμένη, με αρκετά τρεξίματα και με αμυντική συνέπεια.

Το γκολ για τους «βυσσινί» πέτυχαν ο Γκίκας με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι μετά από παράβαση του Σωτίρι στον Τουργαΐδη στο 18’ και ο Αλεξίου επίσης με πέναλτι μετά από μαρκάρισμα του Γιώργου Κεφαλιανού στον Αποστολίδη.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Τζεβελεκίδης με βοηθούς τους Γιαμούζη και Μιχαλάκη.

Οι συνθέσεις

Α.Ο Πυλίου (Δημήτρης Χρυσόπουλος): Μιχαλάκης, Χατζηβασίλης, Μπριλάκης, Μπέρτος, Παναγιωτόπουλος, Ντόκο, Χατζηνικολάου, Γκίκας, Τουργαΐδης, Νίκα.

Αγωνίστηκαν και οι: Αλεξίου, Σχουλλής, Δρόσος, Στάκκος, Παπαχρόνης, Συντιχάκης, Χατζησουλεϊμάν, Αποστολίδης. 

Αναγέννηση Ασφενδιού (Κώστας Παπαχαραλάμπους): Τζέλλος, Θεοδώρου Ν., Γεροβασίλης, Σωτίρι, Θωνιάτης, Κεφαλιανός Γ., Πάχος, Φονσέκα, Παπαχαραλάμπους, Κάρρος, Μαυρίδης.

Αγωνίστηκαν και οι: Σπατιώτης, Ζαμάγιας.

Ρεπορτάζ