Αφήνει πίσω της το ματς με τη Νίκη Αμαρουσίου η Ε.Α.ΚΑ, «τελικός» με Φοίνικα Πειραιά (Video)
Αθλητισμός
19/10/2022

Οι δύο ήττες και κυρίως οι κακές εμφανίσεις από τον Ίκαρο Καλλιθέας και τη Νίκη Αμαρουσίου, προβληματίζουν έντονα την Ε.Α.ΚΑ., η οποία θέλει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα την προσεχή Κυριακή κόντρα στο Φοίνικα Πειραιά. Οι Καλύμνιοι χρειάζονται πάση θυσία ένα νέο ξεκίνημα και η νίκη κόντρα στο Φοίνικα αποτελεί μονόδρομο, αν θέλουν να ελπίζουν σε μία καλύτερη συνέχεια. Ο Φοίνικας είναι από τις πιο αδύναμες ομάδες του 3ου ομίλου και ως εκ τούτου, η Ε.Α.ΚΑ. πρέπει πάση θυσία να κερδίσει και να ''σπάσει το ρόδι'' στις εθνικές κατηγορίες.

Το πρόγραμμα ήταν και είναι ιδιαίτερα βατό για τους ''σφουγγαράδες'', οι οποίοι μέχρι στιγμής δεν το έχουν εκμεταλλευτεί. Το ζητούμενο για την Ε.Α.ΚΑ. είναι να αλλάξει την εικόνα της και κόντρα στο Φοίνικα να πάρει την πολύτιμη νίκη. Ιδιαίτερα προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Γιώργο Μαύρο, ο οποίος θα έχει στη διάθεσή του και τον Μιχάλη Σκουμπουρδή, που δεν έπαιξε με τη Νίκη Αμαρουσίου.

Ξεκίνησε η τοποθέτηση του νέου παρκέ στην Κάλυμνο

Οι διαδικασίες για την τοποθέτηση του παρκέ στο κλειστό γυμναστήριο της Καλύμνου ξεκίνησαν σήμερα και σε λίγες μέρες το γήπεδο θα είναι έτοιμο προς παράδοση. Το παιχνίδι της Ε.Α.ΚΑ. με τον Φοίνικα Πειραιά θα διεξαχθεί εκτός απροόπτου στο κλειστό γυμναστήριο της Κω, ενώ οι ομάδες έχουν ενημερωθεί ήδη ότι οι προπονήσεις των ομάωδν θα γίνουν στο ανοιχτό γήπεδο.

Ρεπορτάζ